Bítešští hodlají stavět městský park

BitesStudieMěsto Velká Bíteš pořádá pro občany veřejnou prezentaci návrhu městského parku U Stadionu. Ten plánuje vybudovat v severo­‑západní části města, kde se nachází sídliště U Stadionu. Akce se koná v pondělí 7. března 2022 od 15:30 hod v kulturním domě na ulici Vlkovská ve Velké Bíteši.


S návrhem Vás seznámí a na dotazy odpoví autor celého projektu autorizovaný architekt Ing. Zdeněk Sendler se svými spolupracovníky a rovněž budou přítomni zástupci města Velká Bíteš.
Pokud se zajímáte o dění ve městě a chcete vědět, co nového město Velká Bíteš připravuje a jaká změna lokalitu U Stadionu čeká, máte tak možnost se seznámit s projektem a rovněž o něm diskutovat přímo s jeho autory.
Cílem parku je vytvoření prostoru, který bude sloužit pro volnočasové aktivity, relaxaci a odpočinek místních obyvatel. V rámci parku je navržena cestní síť, hlavní okruh je navržen z asfaltu, aby umožnil pohyb dětí na koloběžkách, odrážedlech, kolech a mimo jiné i na kolečkových bruslích. Kolem cest jsou navrženy lavičky a koše. V parku je navrženo také provozní kontejnerové zázemí. V parku je navrženo sportovní, polyfunkční a petanquové hřiště, přírodní vodní biotop, houpačky, ohniště a sáňkovací kopec.
Více o projektu si můžete přečíst na webových stránkách samotného města https://www.vbites.cz/.
Připravila: Iva Horká

    Reklama
  • Servis lesni techniky
  • Grilovani
  • Malirstvi
  • Prodej masa, Vanoce
  • Nábor fotbal
Nahoru