Hlasujte v anketě, kde chcete, aby proběhla letošní velkomeziříčská pouť

Pout3Tradiční pouť ve Velkém Meziříčí se uskuteční v neděli 19. června. O místě jejího konání rozhodujete vy, občané, prostřednictvím ankety.

Anketa jsme spustili 15. února, hlasovat v ní můžete až do 25. března. Jak se do ní zapojit?
Svůj hlas můžete udělit v mobilní aplikaci Hlášenírozhlasu.cz. Hlasovat můžete také prostřednictvím e-mailu redakce Velkomeziříčska na adrese: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo využít podání hlasovacího lístku, který bude k dispozici v březnovém čísle radničního zpravodaje. Ten budou moci zájemci vhodit do hlasovací urny umístěné od 2. března v hale staré radnice.

ANKETNÍ OTÁZKA

Kde byste uvítali umístění atrakcí a stánků na pouti ve Velkém Meziříčí v roce 2022?
• Na Náměstí
• V bývalém areálu SVITu

Město spustilo participativní rozpočet

Máte-li nápady na zlepšení našeho města, řekněte nám o nich. V rámci participativního rozpočtu, který město realizuje poprvé v historii, můžete zasílat své nápady a my jeden z nich vybereme a zrealizujeme. Na tuto akci jsme vyčlenili 300 000 korun, které mohou posloužit třeba na nový herní prvek pro děti, chytrou lavičku, výsadbu zeleně a podobně.
Své podněty podávejte ve vyplněném formuláři, který naleznete na webu města, do 15. března prostřednictvím e-mailu na adresu: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo si papírový formulář vyzvedněte v redakci Velkomeziříčska či v Turistickém informačním centru, který po vyplněný následně odevzdáte na podatelně v budově staré radnice. Pravidla participativního rozpočtu včetně formuláře pro návrh projektu naleznete na webu Velkého Meziříčí v sekci Rada města a zastupitelstvo.
Po vytřídění proveditelných nápadů bude následovat hlasování. Nápad, který dostane nejvyšší počet hlasů do 30. dubna, bude zrealizován.

    Reklama
  • Kuřice prodej
  • Prodej masa, Vanoce
  • Nábor fotbal
Nahoru