V Meziříčí se má hrát nejvyšší fotbalová a hokejová soutěž!

arena brnoMístní sportovní fanoušci se dočkají velkého překvapení. Fotbalisté a hokejisté se díky příchodu movitého sponzora posunou do nejvyšší soutěže.

Ve sportovních kuloárech se jako bleskem šíří překvapivá, leč pro mnohé úžasná novinka. Poprvé v historii meziříčského sportu se bude hrát nejvyšší soutěž, a to dokonce hned ve dvou nejoblíbenějších tuzemských sportech.


V současnosti nastupují fotbalisté v Moravskoslezské fotbalové lize a hokejisté ve 2. lize, přičemž obě ligy jsou třetí nejvyšší soutěží v obou sportech. Oba týmy tak poskočí o dvě výkonnostní patra nahoru, fotbalisté do 1. ligy a hokejisté do extraligy.
Jak se tedy může stát, že týmy z desetitisícového města mají nastupovat v nejvyšších soutěžích? Podle zákulisních informací díky příchodu bohatého sponzora, který zakoupí sportovní licence daných soutěží. Jeho jméno se zatím tají, každopádně má jít o patriota, který má silný vztah k městu, potažmo celému regionu. V příštím týdnu má proběhnout tisková konference, kde má být vše oznámeno.
Oba sporty tak prý čekají zásadní změny, které se týkají především sportovního zázemí. Nový sponzor má v plánu postavit zbrusu nový moderní multifunkční stadion, který by byl domovem pro oba týmy. Změny se mají týkat i hráčského kádru a realizačního týmu. Spíše má jít o doplnění o několik zkušených hráčů, kteří v minulosti již v nejvyšší soutěž nastupovali, aby Medřičáci hráli důstojnou roli. Do budoucna se prý také počítá s útokem na titul a především ve fotbale také s účastí v evropských pohárových soutěžích. Přijedou tak do Meziříčí slovutné evropské velkokluby, nebo jde pouze o aprílové blouznění? Teprve čas ukáže...

Autor: Ronald Jágr

    Reklama
  • Servis lesni techniky
  • Grilovani
  • Malirstvi
  • Prodej masa, Vanoce
  • Nábor fotbal
Nahoru