Koupaliště je otevřeno. Počítejte ale se zvýšeným vstupným

koupaliste vmOd soboty 18. června je otevřeno velkomeziříčské koupaliště na Družstevní ulici. Permanentky zakoupíte od stejného data na koupališti. Jejich cena, ale i ostatního vstupného, se zvýšila.

„Vážení sportovci, bohužel jsme nuceni skrze prudké zvýšení cen elektrické energie zvednout ceníky na zimním stadionu, koupališti a na sportovním areálu za ZŠ Školní. Toto navýšení nás netěší, ale jsme rádi, že vedení města podpořilo částečné dokrytí nákladů. V opačném případě by sportování – zejména na zimním stadionu – bylo jen těžko finančně dostupné. Děkujeme za pochopení a přejeme pevné nervy v této době,“ uvedlo vedení příspěvkové organizace Sportoviště Velké Meziříčí na svém Facebooku.
Sezonní permanentku tedy dospělí pořídí za 1200 Kč na osobu. Děti do 15 let pak za 800 korun na osobu a senioři za 600.
Jednotlivé celodenní vstupné je pro dospělou osobu 80 Kč, pro děti do 15 let 60 Kč na osobu. Senioři nad 63 let zaplatí 50 korun, ZTP dospělí 25 Kč za osobu. Zdarma mají na koupaliště vstup děti do tří let a děti ZTP. Odpolední vstupné, to znamená po 16. hodině, se snižuje na polovinu. Pokud si zapůjčíte lehátko, zaplatíte za ně 50 Kč na osobu.
Otevřeno je od pondělí do neděle od 10.00 do 19.30. Vždy s přihlédnutím na počasí.
Více najdete na webu Sportoviště VM.
Připr.: red ML, foto: zdroj svm

    Reklama
  • Kuřice prodej
  • ČSŽ schůze
  • Malirstvi
  • Renovace vany
  • Prodej masa, Vanoce
  • Nábor fotbal
Nahoru