Nový Svit slaví 10 let od svého otevření

Svit10 1V roce 2021 uběhlo již deset let od chvíle, co Galerie Nový svit jako multifunkční prostor nabídla k užívání řadu obchodů, kanceláří i služeb. Budova galerie byla navíc designována i na funkci pěší zóny a stala se tak další přístupovou trasou na náměstí. Pasáž, která galerií procházíí, dodává městu nový, větší rozměr, protože, jak víme, právě ve velkých městech jsou pasáže velmi tradiční a oblíbené.


Toto naše první kulaté výročí bychom si teď chtěli společně připomenout a trochu oslavit. Víme, že je to s malým zpožděním (kvůli pandemii), ale o to jsme raději, že můžeme oslavy nakonec zrealizovat.
Bulletin, který se vám dostane do rukou přináší komentované historické fotografie, připomínající, jak budova starého Svitu vypadala, jak vznikala její nová moderní tvář s důrazem na zachování cenných původních prvků historické budovy na náměstí. Věříme, že se na tyto fotografie rádi podíváte také na straně 2 tohoto listu.
Dále jsme pro vás společně s našimi partnery, provozovateli obchodů a vybraných služeb také připravili akci, kterou jsme nazvali „10 let s vámi“, v rámci níž je pro vás, zákazníky připravena řada zajímavých slev a dárků. Akce bude probíhat od 1. listopadu až do vydání všech poukázek v rámci jednotlivých provozoven, jejichž seznam je uveden v letáku vpravo v boxu a zde dole na konci článku. Specifické podrobnosti k akci najdete vždy u vstupu do konkrétní provozovny. Věříme, že se tato akce setká s vaším zájmem a pozorností. V přehledu na konci uvádíme kompletní seznam všech obchodů a služeb, které v současné době ve Svitu najdete.
Dále bychom také rádi poděkovali Ing. Arch. Evě Šimečkové za skvělý nadčasový projekt Nového Svitu a dále pánům Miroslavu Nedomovi a Davidu Oudovi za skvělé služby správce galerie.
A v neposlední řadě děkujeme i vám všem, že naši galerii pravidelně navštěvujete, že je tak díky vám plná ruchu a života a že se spolu můžeme těšit na všechny ty další roky s vámi, co teprve přijdou.
Vaše Galerie Nový Svit & Avista team

Současná podoba budovy

    Reklama
  • Kuřice prodej
  • ČSŽ schůze
  • Malirstvi
  • Renovace vany
  • Prodej masa, Vanoce
  • Nábor fotbal
Nahoru