Zprávy od hasičů a policie

policie zatah_vysilackaV ulici Karlov ve Velkém Meziříčí došlo 2. 11. v 6.15 k nehodě dvou osobních vozidel. Jeden člověk byl zraněn. Hasiči provedli zajištění místa.

Ve Velkomeziříčském Kauflandu byl 3. 11. v 5.38 ohlášen požár čidlem EPS na PCO – planý poplach. Na místo vyjeli profesionální hasiči z Velkého Meziříčí.

Mezi obce Bory a Vídeň vyjeli hasiči z Velkého Meziříčí 3. 11. v 6.45 k nehodě osobního vozidla. Zraněn byl jeden člověk. Hasiči ze stanice Velké Meziříčí provedli zajištění místo nehody.

Hasiči ze stanice Velké Meziříčí 3. 11. v 19.31 odstranili strom ve Lhotce.
V Tasově 3. 11. ve 20.19 místní hasiči odstranili strom.
V pátek 4. listopadu 2022 v 10.25 došlo u Domašova na 174. km dálnice D1 ve směru do Prahy k dopravní nehodě policejní dodávky a pickupu VW Amarok. Při nehodě byli zranění dva policisté i dva cestující v osobním automobilu.

V Balinách hasiči ze stanice Velké Meziříčí 4. 11. ve 21.37 odstranili strom z komunikace.

Také v Dolních Heřmanicích museli profesionální hasiči ze stanice Velké Meziříčí 5. 11. v 1.31 odstranit strom spadlý na komunikaci.
-has-

Dopravní nehoda

Ve středu 2. listopadu krátce po šesté hodině ráno došlo ve Velkém Meziříčí na ulici Karlov k dopravní nehodě. Osmatřicetiletá řidička vozidla Škoda Octavia přejela do protisměru, kde došlo k bočnímu střetu s osobním vozidlem Škoda Superb, jehož řidičem byl devětapadesátiletý muž. Tento vlivem dopravní nehody utrpěl zranění a byl zdravotnickou záchrannou službou převezen na ošetření do třebíčské nemocnice. Řidiči byli po dopravní nehodě vyzváni k dechové zkoušce, kdy u řidiče byla provedena zkouška s negativním výsledkem. Osmatřicetiletá řidička se odmítla podrobit dechové zkoušce, taktéž odmítla lékařské vyšetření spojené s odběrem biologického materiálu v nemocničním zařízení. Řidičce byla zakázána další jízda a policisté ji zadrželi řidičský průkaz. Místo nehody policisté ohledali a zadokumentovali. Na zúčastněných vozidlech vznikla předběžně vyčíslená škoda za 180 tisíc korun. Dopravní nehodu policisté šetří.

Policisté objasnili odcizení batohu

Policisté objasnili odcizení batohu, ke kterému došlo v druhé polovině srpna letošního roku. Policejní inspektor sdělil podezření ze spáchání trestného činu třiadvacetiletému muži z Brna. Muž se na Masarykově náměstí ve Velké Bíteši zmocnil na lavičce volně položeného batohu, ve kterém byl mobilní telefon, sluchátka, peněženka s finanční hotovostí, osobními doklady a platební kartou. Po přijetí oznámení zahájili policisté prověřování a případ šetřili. Pachatele se jim podařilo vypátrat. Třiadvacetiletému muži sdělili podezření ze spáchání trestného činu neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. Případ policisté řeší ve zkráceném přípravném řízení.

Řídil pod vlivem amfetaminu

Policisté z obvodního oddělení Velké Meziříčí zastavili v neděli 6. listopadu po druhé hodině odpoledne na ulici Třebíčská osobní automobil Škoda. Devětačtyřicetiletý řidič se v rámci kontroly
podrobil testu na zjištění ovlivnění omamnými a psychotropními látkami. Výsledek byl pozitivní a vykázal přítomnost amfetaminu. Policisté muže vyzvali k podrobení se lékařskému vyšetření spojenému s odběrem biologického materiálu, které řidič bezdůvodně odmítl. V další jízdě již pokračovat nesměl a policisté mu zadrželi řidičský průkaz. Policisté případ zadokumentovali jako přestupek na úseku dopravy.
-pol-

    Reklama
  • Kuřice prodej
  • ČSŽ schůze
  • Malirstvi
  • Renovace vany
  • Prodej masa, Vanoce
  • Nábor fotbal
Nahoru