Hledá se Stavba roku 2017 Kraje Vysočina

stavba vysocina_logoInvestoři, architekti, projektanti a stavební firmy mohou pro své realizace získat titul Stavba roku Kraje Vysočina 2017.

Soutěží se v šesti kategoriích: Novostavby občanské vybavenosti, Rekonstrukce staveb občanské vybavenosti, Revitalizace veřejných prostranství, Dopravní a inženýrské stavby, Průmyslové a technologické stavby a Vodohospodářské a ekologické stavby. Do šestnáctého ročníku lze přihlásit novostavby a rekonstrukce z období 2016–2017. Registrace staveb už probíhají a uzávěrka přihlášek je v pátek 11. května. Pak zasedne odborná porota, která posuzuje například architektonické vyznění díla, začlenění do prostředí, prostorové a funkční řešení od koncepce po detail, originalitu, kvalitu provedení stavby, náročnost řešení, zvládnutí řemeslných detailů, spokojenost investora nebo přijetí veřejností a rozhodne o udělení nejvyššího uznání v podobě titulu Stavba roku. Realizace na druhém místě obdrží Čestné uznání. Soutěžní stavby mohou také obdržet individuální ocenění v podobě Ceny hejtmana, Ceny ČKAIT nebo Ceny veřejnosti.
Slavnostní galavečer s vyhlášením výsledků je naplánován na pondělí 18. června do Žďáru nad Sázavou (Kino Vysočina) a jeho součástí bude dekorování vítězů Studentského projektu a Učně roku.
Soutěž pořádá SPOLEK STAVBA VYSOČINY s partnery, mimo jiné také s Krajem Vysočina.
Více info na webu Stavba Vysočiny.
-red, krú-

    Reklama
  • Kuřice prodej
  • ČSŽ schůze
  • Malirstvi
  • Renovace vany
  • Prodej masa, Vanoce
  • Nábor fotbal
Nahoru