Zastupitelé prodloužili termín podpisu smlouvy s architektem M. Cikánem

zastupitelstvo hlasovani_o_CikanoviZastupitelé na svém zasedání v úterý 20. března odsouhlasili, že prodlouží termín podpisu smlouvy o dílo s architektem Miroslavem Cikánem na rekonstrukci centra Velkého Meziříčí, a to až do 31. prosince letošního roku.
Důvodem je rozhodnutí Úřadu pro ochranu hospodářské soutěže (ÚOHS) z konce února 2018.

Podle něho nesmí město Velké Meziříčí uzavřít smlouvu v zadávacím řízení na veřejnou zakázku Projektová dokumentace na rekonstrukci Náměstí a přilehlých ulic ve Velkém Meziříčí se společností MCA atelier do té doby, než budou pravomocně vypořádány námitky s architektem Davidem Mikuláškem. Město proti rozhodnutí ÚOHS podalo rozklad. „Rozhodnutí ÚOHS samozřejmě musíme dodržet," řekl k tomu starosta Josef Komínek. Ten na dotaz novinářů pak odpověděl, že stanovisko k rozkladu čeká město každým dnem.
Pro prodloužení termínu podpisu smlouvy s architektem Miroslavem Cikánem hlasovalo patnáct zastupitelů (J. Komínek, Lavický, Jurdová, F. Komínek, Rosa, Kamanová, Kratochvíl, Ráček, Ripperová, Blažek, Vrána, Kaše, Jágrik, Lancman, Pokorný), proti jich bylo pět (Necid, Dvorská /Salašová/, Přibylová, Beneš, Michlíček. Jeden se zdržel (Záviška) a dva nehlasovali, neboť na zasedání nebyli přítomni (Juda, Babák).
Text: Iva Horká, foto: Antonín Dvořák

zastupitelstvo brezen_2018

    Reklama
  • Kuřice prodej
  • ČSŽ schůze
  • Malirstvi
  • Renovace vany
  • Prodej masa, Vanoce
  • Nábor fotbal
Nahoru