Muzikál Největší showman je vyprodaný. Na říjen chystá Ikaros reprízu

Ikaros 2023_1Diváky lákali na vousaté zpěvačky i vzdušnou akrobacii na kruzích, a je vyprodáno.

Vousaté zpěvačky i vzdušná akrobacie na kruzích evidentně zabrala - během dvou dní se podařilo květnové představení kompletně vyprodat.

Pro zájemce však Divadlo Ikaros připravilo podzimní reprízu – muzikál Největší showman uvede v pátek 13. října v 19 hodin a v sobotu 14. října v 18 hodin. Vstupenky je možné zakoupit v programovém oddělení Jupiter clubu od 3. dubna.
„Bude to nejvíce taneční muzikál, jaký jsme kdy dělali. Na jevišti se vystřídají téměř čtyři desítky účinkujících. Divákům moc děkujeme za neuvěřitelný zájem o představení, je to pro nás velký závazek," přiznává s dojetím režisérka Kristýna Harvánek Staňková.

Dílo se dotýká stále aktuálních témat


Muzikálové představení Největší showman vzniklo na motivy hudebního filmu The Greatest Showman, jenž vypráví skutečný příběh podnikatele P. T. Barnuma (1810 – 1891). Ten začíná svou životní cestu vedoucí až k hvězdnému úspěchu s naprosto prázdnou kapsou, zato však s hlavou plnou fantastických nápadů. Díky nim postupně sestaví fascinující show, z níž se navzdory předsudkům stává celosvětová senzace. Dílo se přitom dotýká stále aktuálních témat, jako je tolerance odlišnosti a jedinečnosti každého z nás.
Vstupenky na představení mohou diváci zakoupit v předprodeji na programovém oddělení Jupiter clubu za 250 korun, nebo na místě za 280 korun. Muzikál herci sehrají ve velkém sále Jupiter clubu v pátek 13. října v 19 hodin a v sobotu 14. října v 18 hodin.

Kateřina Maloušková, foto: archiv KM

    Reklama
  • Kuřice prodej
  • ČSŽ schůze
  • Malirstvi
  • Renovace vany
  • Prodej masa, Vanoce
  • Nábor fotbal
Nahoru