Starší žáci házené odehráli první kolo Žákovské Ligy

hazena starsi_zaci_ligaV neděli 9. prosince odehráli naši starší žáci první kolo Žákovské Ligy. V této soutěži startuje 25 nejlepších týmu z celé republiky, které se tam probojovaly buď jako nejlepší celek svého kraje, nebo z celostátních kvalifikací. Celkem se odehraje 6 kol turnajů, kdy se postupně utkáme se všemi týmy a každý celek má možnost jeden z turnajů pořádat.

My jsme pořádali turnaj hned v prvním kole a za soupeře měli Olomouc, Mělník, Kuřim, a Zlín. Hrací doba byla 2x18 minut.
Po celou dobu turnaje skvěle chytal Lukáš Deraha, a zejména proti klukům z Olomouce předváděl vynikající zákroky.Po tomto turnaji se bohužel budeme muset obejít bez Radka Navrátila, který je velkou oporou týmu, ale po domluvě a s výhledem na jeho další kariéru ligového házenkáře bude přestupovat do Nového Veselí. Přejeme mu mnoho úspěchů nejen sportovních, děkujeme za působení ve starších žácích Velkého Meziříčí. Obzvláště pikantní pak bude turnaj v Ostravě, kde se v Žákovské lize utkáme právě s Novým Veselím.
Utkání:
Velké Meziříčí - HBC Olomouc 1966 11:19
Velké Meziříčí - Házená Mělník 20:20
Velké Meziříčí - SK Kuřim 18:18
Velké Meziříčí - Zlín 11:20
Hráli:
L. Deraha, T. Kučera, R. Kocourek, T. Rosa, M. Chalupa, J. Russ, R. Navrátil, F. Čížek, P. Kotouček, J. Mach, A.Požár, J.Strýček, R. Škoda, M. Požár.
Trenér: David Stoklasa
Vedoucí družstva: Radek Navrátil
ZA TJ SOKOL VELKÉ MEZIŘÍČÍ A STARŠÍ ŽÁKY VÁM PŘEJEME HEZKÉ A POHODOVÉ VÁNOCE A DO NOVÉHO ROKU JEN TO NEJLEPŠÍ.

    Reklama
  • Kuřice prodej
  • ČSŽ schůze
  • Malirstvi
  • Renovace vany
  • Prodej masa, Vanoce
  • Nábor fotbal
Nahoru