Turnaj v karambolu

KarambolV sobotu 15. prosince 2018 se uskutečnil již 24. ročník tradičního vánočního turnaje v karambolu. Tak jako ve všech předchozích ročnících se konal v salonku oblíbené „Restaurace u Kozů" a byl jako vždy vyvrcholením celoročního tréninku všech zúčastněných.


I tentokrát hrálo pouze 5 dvojic a turnaj, který začal prvním utkáním po půl dvanácté, měl opět skvělou úroveň a všem zúčastněným přinesl skvělý, nejen sportovní zážitek. Po odehrání 10 zápasů dvojic hráčů vykrystalizovalo toto konečné pořadí: 1. R. Holý - A. Dvořák (3V-1P), 2. I. Vávra - Fr. Kučera (obě dvojice měly 3 výhry a jednu porážku - o 1. místě tak rozhodl vzájemný zápas), 3. dvojice Ladislavů - Krejčí a Kalina (2V-1R a 1P), 4. J. Tesař - J. Melichar (1V-1R-2P) a na 5. místě skončila dvojce A. Svoboda - R. Dočekal, sice bez výhry, ale kteří i přesto přispěli k výborné úrovni turnaje. Hlavního pořadatele a organizátora Ivo Vávry po krásném kulečníkovém odpoledni potěšila dramatičnost turnaje a jeho skvělá atmosféra, kterou zpestřila nejedna veselá hláška - např. nejstaršího hráče Rudy Holého: „Kdyby sis dal štamprdle, tak to bylo úplně jinak!"
Na závěrečném posezení všichni uctili památku hráčů této krásné hry, kteří již mezi námi nejsou, a ve skvělé náladě si užili zbytek dne. Tím tedy skončil 24. ročník, ať žije jubilejní 25., který by se měl opět uskutečnit v závěru roku 2019.

Ivo Vávra, Otto Doležal

    Reklama
  • Kuřice prodej
  • ČSŽ schůze
  • Malirstvi
  • Renovace vany
  • Prodej masa, Vanoce
  • Nábor fotbal
Nahoru