HHK ve finále vede 2:1 na zápasy

HHKHHK VM – SHKM Hodonín 4:3 (1:2, 1:0, 2:1)
Góly a asistence: 13:18 Matov (Křenek, Střecha T.), 39:43 Slabý (Matov, Vlašín P.), 42:33 Pejchal (Sobotka, Bula), 47:39 Střecha T. (Matov, Křenek) - 07:29 Sajdl (Směřička), 19:44 Janás, 58:25 Lindner (Venclík)


Sestava: Šoustal (Svoboda) - Slabý, Vlašín P., Šerý, Kochánek, Burian M., Ambrož, Vondráček – Křenek, Matov, Střecha T. – Pejchal, Bula, Sobotka – Peschout, Juda M., Maštera – Roupec, Vlašín M., Strnad – Rozmarín.
V 8. minutě napřáhl do modré lajny Směřička, jeho tvrdou přízemní střelu tečoval před brankou Sajdl. Kotouč po změně směru skončil v naší síti – 0:1. Ve 14. minutě se konečně dočkali hráči HHK. Po delším závaru v útočném pásmu střílel na branku soupeře Křenek. Jeho střelu brankář Hodonína pouze odrazil do brankoviště, kde byl na svém místě Matov, který vstřelil první gól HHK – 1:1. Do konce třetiny chybělo pouze 16 vteřin, když si do našeho pásma po levé straně nabruslil Janás, který nechytatelnou ránou pod horní břevno strhl vedení na stranu Hodonína – 1:2. Ve 40. minutě putoval na trestnou lavici kapitán soupeře Kučera. V přesilovce se ke kotouči dostal Slabý a od modré lajny vyslal přízemní střelu, která mezi betony Kotvana prošla do branky – 2:2. Ve 43. minutě byl v hodonínském brankovišti pořádný závar, ve kterém se nejlépe zorientoval Pejchal, který obloučkem poklidil kotouč do hodonínské svatyně - 3:2. Ve 48. minutě se zaplněný zimní stadion mohl radovat. Matov operoval s kotoučem za brankou hostů a v momentě, kdy mu sjel před branku Střecha, poslal na jeho hůl přesnou přihrávku. Forvard první formace z první poslal kotouč do horního růžku – 4:2. V 59. minutě Venclík poslal křižnou přihrávku do předbrankového prostoru, kde byl nachystaný na dorážku Lindner. Ten se nemýlil – 4:3. V závěrečné power-play se do obrovské šance dostal hráč soupeře, který minul odkrytou branku HHK. Na konci sklidili hráči děkovačku zaplněného velkomeziříčského stadionu.
V pátek se odehraje čtvrté finálové utkání na ledě zimního stadionu v Hodoníně v 18.00.

-jj-

    Reklama
  • Kuřice prodej
  • ČSŽ schůze
  • Malirstvi
  • Renovace vany
  • Prodej masa, Vanoce
  • Nábor fotbal
Nahoru