Letní besedy s Kamevédou

Kameveda Milí rodiče, přátelé Kamevédy,
rádi bychom vás po delším čase pozvali na osobní setkání do Velkého Meziříčí. Tentokrát nejen na besedu nebo přednášku na aktuální témata výchovy a rozvoje dětského talentu, ale také na shlédnutí prvního filmu o Kamevédě s názvem Každá minuta života.

Film nahlíží do zákulisí rodiny Hanuliakových žijících na Slovensku, kteří se svému synovi Miškovi věnují skvělým způsobem od narození a mají s ním především v oblasti hokeje ty největší ambice. Jejich společným cílem, za kterým společně a neochvějně směřují už od okamžiku jeho narození, není nic menšího, než úspěšná kariéra v NHL. Miškovi je v současnosti sedm let.

Filmy budou promítnuty ve dvou termínech:

PRVNÍ PROMÍTÁNÍ
proběhne v kinosále Jupiter clubu na náměstí ve Velkém Meziříčí v pátek 27. srpna 2021 od 19.30 hodin. Po filmu bude následovat beseda s tvůrcem Kamevédy Pavlem Zachou a režisérkou filmu Erikou Hníkovou, moderátorem akce bude ředitel Jupiter clubu Milan Dufek. Očekáváme, že tato beseda se bude blízce vztahovat k filmu, k procesu jeho tvorby a k diskusi o výchově, kterou by podle záměru tvůrců měl tento dokument zvlášť v Česku a na Slovensku provokovat mezi rodiči, pedagogy a vůbec napříč celou společností.
Vstupenky lze už nyní online rezervovat nebo zakoupit na tomto odkaze:
Každá minuta života (cinemaware.eu) 

DRUHÉ PROMÍTÁNÍ
proběhne v sobotu 4. září 2021 na stejném místě rovněž od 19.30 hodin, v rámci Evropského festivalu filozofie, jehož letošní 15. ročník je věnován tématu „Věda a umění“. (Evropský festival filosofie - Festivalfilosofie)
Opět začneme filmem o Miškovi a navážeme přednáškou/besedou s Pavlem Zachou a Milanem Dufkem. Na tuto akci bychom především rádi pozvali vás, rodiče a přátele Kamevédy, protože témata se budou vztahovat k praktickým otázkám výchovy a rozvoje talentu dítěte. Film Každá minuta života (KAŽDÁ MINUTA ŽIVOTA - Festivalfilosofie) umožňuje intimní nahlédnutí do fungování mladé rodiny, kde to berou skutečně nesmírně vážně se synovou sportovní kariérou. Proto věřím, že samotný film navodí spoustu zajímavých otázek do diskuse a že se společně rozhodně nebudeme nudit.
Vstupenky na akci lze rezervovat po zveřejnění programu kina v Jupiter clubu Velké Meziříčí podobně, jako je tomu u první akce. Info o programu a vstupenkách najdete na tomto odkaze:
Již existuje první film o Kamevédě - kameveda.com 
Velmi bychom uvítali, kdybyste nás pomocí e­‑mailu ( Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. , +420 775 178 805) o rezervaci vstupenek dopředu informovali pro náš celkový přehled. Mnohokrát děkujeme a těšíme se na příjemné setkání s vámi.
Pavel Zacha

Více o filmu Každá minuta života najdete na tomto odkaze:
https://www.kameveda.com/cs/clanky/743-jiz­‑existuje­‑prvni­‑film­‑o-kamevede 

KamevKniha

Knihy o Kamevédě si můžete objednat zde: Knihy Kamevédy - kameveda.com

    Reklama
  • Kuřice prodej
  • ČSŽ schůze
  • Malirstvi
  • Renovace vany
  • Prodej masa, Vanoce
  • Nábor fotbal
Nahoru