Začněte nový školní rok s bojovým uměním taekwon-do!

Taek wonNejvětší škola taekwon­‑do v ČR Ge­‑Baek Hosin Sool vstupuje do nové sezony! Přijďte si námi zacvičit tradiční korejské bojové umění taekwon­‑do, jako nováčci zaplatíte 1000 Kč a budete moct cvičit až půl roku! Již několik let po sobě se nám podařilo obhájit celkové vítězství Mistrovství České republiky a patříme do nejlepšího STM v ČR.


Máme nejrozsáhlejší nabídku tréninků po Čechách i na Moravě. Při trénincích dbáme na originální hodnoty bojových umění, kterými jsou zdvořilost, čestnost, vytrvalost a sebeovládání. Naše škola je vedena pod dohledem velmistra Hwang Ho Yonga. Kromě taekwon­‑do si v naší škole můžete vyzkoušet i jiná bojová umění, jimiž jsou taekkyon a hopae sool, vyučujeme je jako jediní v republice, cvičíme také cestu korejského meče Haidong Gumdo, filipínské tyče FMA a systém tlaků na citlivé body Kyusho.
Přihlásit se můžete po celý rok, jen u nás získáte zkoušky na vyšší pásek i výbavu (dobok, lapa, chrániče) zdarma Pro bližší informace navštivte náš web na tkd.cz.
Neváhejte a přidejte se k nám těšíme se na nové členy.
Nikol Křížová,
Ge­‑Baek Hosin Sool

    Reklama
  • Kuřice prodej
  • Malirstvi
  • Renovace vany
  • Prodej masa, Vanoce
  • Nábor fotbal
Nahoru