Hokej HHK B Velké Meziříčí

6-ZaostrenoVMHHK Velké Meziříčí „B“ – Moravskobudějovický Hokej 0:2 (0:0, 0:1, 0:1)
Rozhodčí: Suchý – Jančí, Mezlík
Diváků: 50
Branky: 28. Nováček (Krutiš, Theimer), 50. Bazala (Nováček, Kovář)
Vyloučení: 7:4,navíc Machala (MBH) 5 minut + do konce utkání za napadení


Využití: 0:1
Oslabení: 0:0
Střely na branku: 25:32
V.M. „B“: Pestr (Šeba) – Pokorný, Vondráček – Smejkal, Střecha Libor – Kuřátko, Chlubna – Sobotka, Štěpánek, Pejchal – Burian Martin, Rozmarín, Vlašín Michal – Karásek, Kudláček Jiří, Vrána – Šandera
Trenér: Kudláček Martin
M. Budějovice: Vacek (Atanasiadis) – Theimer, Trnka, Šťáva, Kovář, Hamřík, Kotačka, Sigmund, Bazala, Mikeš, Vysloužil, Trojan, Nováček, Machala, Krutiš
Trenér: Kolečkář Petr
Od úvodního hvizdu se hrál rychlý, kombinační hokej, jenž se musel padesátce diváků určitě líbit. Čeho se ale fanoušci v první části nedočkali, tak to byly nějaké branky. Bylo to z části díky vychýlené mušce střelců, ovšem hlavní zásluhu na tom měli oba gólmani, kteří celé utkání předváděli výborné zákroky.
Druhé dějství se téměř do své první poloviny lišilo od toho prvního pouze tím, že si mužstva vyměnila strany kluziště. Až ve 28. minutě otevřel skóre utkání hostující Nováček, jenž z „první“ trefil odkrytý růžek Pestrovy brány. Do konce třetiny pak pokračovala hra nahoru – dolů, ale žádná další šance už nebyla využita.
Domácím hráčům se hned od 42.’ naskytla velká příležitost na srovnání stavu. V ní si budějovický Machala za svůj nevybíravý zákrok u mantinelu vykoledoval trest do konce utkání. Meziříčským sice z pětiminutové zbyla nakonec pouze tříminutová početní výhoda, ale nic v ní na urputně bránícího soupeře nevymysleli. Jak se využívá delší přesilovka jim předvedl jejich soupeř v 50. minutě. Čtyřminutovou výhodu zužitkoval Bazala a upravil na konečných 0:2 pro hosty. Hokejisté HHK ještě v závěru zkoušeli hru bez brankáře, ale ani v ní je střelecká marnost neopustila.
To je také v současné době jejich největší problém. Za poslední tři zápasy vstřelili pouhé 3 góly. Nelze se tedy divit, že v nich nezískali ani bod.Snad jim pomůže sváteční přestávka a v novém roce znovu naleznou střeleckou pohodu.
Ostatní výsledky 18. kola: Pelhřimov – Bystřice 5:0
Humpolec – V. Bíteš 9:1
Náměšť – Chotěboř 1:3
Telč – Ledeč nad S. 10:4
Dohraná utkání – 10. kolo: Ledeč – Bystřice 5:2
15. kolo: Pelhřimov – Telč 5:1
Po Novém roce začínáme ve středu 5. 1. 2022. Utkáme se v derby ve Velké Bíteši s místním týmem od 18.00.
-ht-

tabulka po_18

    Reklama
  • Servis lesni techniky
  • Grilovani
  • Malirstvi
  • Prodej masa, Vanoce
  • Nábor fotbal
Nahoru