HHK B Velké Meziříčí

TJ Náměšť nad Oslavou – HHK Velké Meziříčí „B“ 5:6 po prodloužení (2:0, 3:2, 0:3, 0:1)
Rozhodčí: SibHHKera – Tichý, Mezlík. Diváků: 152. Branky: 12. Krčál (Bednář M.), 16. Bednář M. (Krčál), 23. Mojdl (Krčál), 27. Dvořák (Bauer), 37. Sázavský M. (Tóth) 32. Karásek (Střecha L.,Štěpánek), 40. Štěpánek (Střecha L.,Kudláček J.), 46. Pejchal (Štěpánek, kudláček J.), 52. Kudláček J. (Štěpánek, Kučera), 59. Pejchal (Kudláček J., Štěpánek), 63. Štěpánek (Střecha L.,Pejchal).

Vyloučení: 3:1. Využití: 0:1. Oslabení: 0:0. Střely na branku:28:26. Náměšť: Bednář Václav (Sázavský Aleš) – Krčál Jiří, Ošmera, Němec, Sklenář, Bednář Miroslav, Strnad Tomáš, Sázavský Michal, Špaček, Bauer, Tóth, Doležal, Hort, Mojdl, Abrahám, Dvořák. Trenér:Martin Špiřík. V. Meziříčí: Pestr (od 31.’ Juda Petr) – Pokorný, Střecha Libor – Smejkal, Vondráček – Kučera, Kuřátko – Chlubna, Štěpánek, Pejchal – Karásek, Vrána, Burian Martin – Kudláček Jiří, Barák Michal, Šandera – Tůma Martin. Trenér: Martin Kudláček.
Dvě třetiny se na hru béčka HHK nedalo dívat. Byl to hokej bez pohybu, bez důrazu a nějaké kloudné kombinace by se daly spočítat na prstech jedné ruky. Za vše hovoří počet střel na Bednářovu bránu. Za 40 minut pouhých devět! To byla voda na mlýn Náměště. Její hráči od úvodu zcela ovládli dění na ledě a do meziříčského pásma se valil jeden útok za druhým. Skóre utkání načal ve 12. minutě Krčál, aby o čtyři minuty později zvýšil na 2:0 Miroslav Bednář.
I ve druhé části domácí pokračovali v tlaku na svého soupeře a přesně stříleli. Ve 23.’ Mojdl a ve 27.’ Dvořák v pohodě zvýšili už na 4:0 pro TJ. Jiskřičku naděje pak pro hosty vykřesal ve 32. minutě Karásek, ale za dalších pět minut to bylo znovu o čtyři branky, když se trefil Michal Sázavský. Na góly nejplodnější třetinu zakončil 13 vteřin před sirénou Štěpánek svojí pohotovou tečí.
Od začátku poslední periody hrála Náměšť už víceméně na údržbu výsledku a aniž to její hráči tušili, byla to jejich největší chyba. Meziříčští už v této sezóně několikrát předvedli, že tříbrankové manko do závěrečné dvacetiminutovky pro ně není problém. Ve 46. minutě využil přečíslení domácí obrany Pejchal. V 52.’ zakončil jeden z rychlých útoků Jiří Kudláček střelou nad lapačku Václava Bednáře. Po tomto snížení na jednobrankový rozdíl už domácí hokejisté pouze bránili svoje pásmo se snahou hrát puk co nejdál od něj.Nakonec ale sami dopomohli svému soupeři k vyrovnání. V 57. minutě byli na ledě v šesti a Martin Pejchal těsně před vypršením jejich trestu upravil na 5:5.
V prodloužení měli tutovky oba týmy, ale šťastnější byli nakonec hráči z Mezu. Na konci 64.’ vstřelil vítězný gól Lukáš Štěpánek. Potvrdil tím, že právě on byl hráčem zápasu, protože měl účast na všech brankách HHK.
Další výsledky 21. kola: V. Bíteš – Telč 3:4
Chotěboř – Pelhřimov 3:2
M. Budějovice – Světlá nad S. 5:6
Bystřice nad P. – Ledeč nad S. – odloženo
Dohrávka 15. kola:Ledeč nad S. – Humpolec 2:5
Ve středu 19. 1. 2022 máme doma Telč v dohrávce 14. kola. Začátek zápasu je v 18.30 hodin. Poslední utkání základní části pak odehrajeme v neděli 23. 1. 2022 opět na domácím ledě s Humpolcem. Hrát se bude od 17.00.

-ht-

TabHokB

    Reklama
  • Servis lesni techniky
  • Grilovani
  • Malirstvi
  • Prodej masa, Vanoce
  • Nábor fotbal
Nahoru