Dorost hraje v přípravě Zimní ligu

FCVMDorost začal se zimní přípravou už 17. ledna. Tréninková jednotka byla dvakrát týdně a šlo spíše o udržovací formu. Od února už tým vedený Karlem Nováčkem nastoupil na klasický model s třemi tréninkovými jednotkami.


Mladí dorostenci hrají také v rámci přípravy Zimní ligu dorostu, která se uskutečňuje pod hlavičkou KFS Vysočina. V této soutěži se postupně utkají se soupeři z Vrchoviny, Nedvědice, Radešínské Svratky/Bohdalce, Velké Bíteše a se spojeným týmem Radostína a Borů. Po skončení Zimní ligy bude následovat ještě pár přípravných zápasů a po nich už mladíci vyběhnou k mistrovským utkáním.
Pohyby v kádru dorostu žádné nenastaly. Několik dorostenců se připravuje s našim B­‑týmem a až v průběhu přípravy se uvidí zda některý bude do B­‑týmu přeřazen natrvalo. „V začátku přípravy se zaměříme především na kondici. Věřím, že tuto část absolvuje co největší počet hráčů, protože v minulých letech nám nebylo umožněno tuto důležitou část přípravy odtrénovat. Když budeme na jarní část sezóny lépe fyzicky připraveni, tak se to určitě projeví i v našich výsledcích,“ sdělil pro klubový web trenér Karel Nováček.
Zimní liga dorostu sk. C
6. 2. FC VM 3:6 SFK Vrchovina; neděle 13. 2. proti Nedvědici, od 10.00 na umělé trávě ve VM; neděle 20. 2. proti R.Svratka/Bohdalec, od 10.00 na umělé trávě ve VM; neděle 27. 2. proti Velké Bíteši, od 10.00 na umělé trávě ve VM; neděle 6. 3. proti Radostín/Bory, od 10.00 na umělé trávě ve VM.

-fcvm-

    Reklama
  • Servis lesni techniky
  • Grilovani
  • Malirstvi
  • Prodej masa, Vanoce
  • Nábor fotbal
Nahoru