Házená: Oba putovní poháry zůstaly v Meziříčí

Minihaz5V sobotu 24. 3. 2018 se v házenkářské hale ve Velkém Meziříčí konal již IV. ročník Memorálu Karla Kaštana v miniházené. Hrálo se ve dvou kategoriích – minižáci a přípravka. V každé kategorii se účastnilo celkem 8 družstev. Jeden zápas trval 14 minut. Turnaje se účastnilo celkem 53 malých házenkářů a házenkářek z Dózy svč Velké Meziříčí

Chlapci:

Minižáci

VM šedí – kluci měli trošku pomalejší rozjezd v prvním zápase proti Novému Veselí. Poté už však zařadili vyšší stupeň a ten si udrželi až do konce turnaje. Všechny zápasy s přehledem vyhráli a zaslouženě obdrželi zlaté medaile a velký putovní pohár. Ondra Trifanov byl navíc vyhlášen nejlepším hráčem celé kategorie!
Výsledky
VM šedí – Nové Veselí A 24:19
Prostějov A 24:7
VM dívky 26:10
Ledeč n. S A 24:12
Nové Veselí A 29:19
Sestava: Marek Uchytil – Adam Jaša, Ondřej Trifanov, Filip Liška, Marek Sedlák, Adam Krejčí, Vítek Smejkal, Ondřej Navrátil.
VM červení – červeňáci vyhráli také svoji základní skupinu, bohužel ale prohráli v semifinále s celkem Nového Veselí. Jak se později ukázalo, byl to jediný zápas, ze kterého kluci odcházeli poraženi. V krásném utkání o třetí místo jsme porazili Ledeč n. Sázavou a po zásluze obdrželi bronzové medaile.
Výsledky
VM červení – VM modří 20:9
Ledeč n. S. A 17:15
Kuřím A 24:7
Nové Veselí A 15:23
Ledeč n. S A 16:14
Sestava: Marek Sedlák – Vítek Smejkal, Michal Badalík, Štěpán Fiala, Filip Hladík, Tomáš Jelínek, Tomáš Vaněk.
VM modří – kluci z modrého družstva vyhráli ve skupině jediný zápas. Skončili tak na třetím místě, v utkání o páté místo bohužel prohráli s celkem Prostějova a umístili se tedy na celkovém šestém místě.
Výsledky
VM modří – VM červení 9:20
Kuřim A 10:5
Ledeč n. S. A 4:18
Prostějov A 10:20
Sestava: Martin Borkovec – Daniel Milota, Jakub Kocourek, Lukáš Trifanov, Matouš Fiala, Lukáš Dobrovolný, Michal Sobotka.
Trenéři: Petr Kaštan, Martin Krejčí, Petr Kavka.
Konečné pořadí
1. VM šedí
2. Nové Veselí A
3. VM červená
4. Ledeč n. S. A
5. Prostějov A
6. VM modří
7. VM dívky
8. Kuřim A

Přípravka:

VM zelení – borci pokračovali ve své herní kvalitě, kterou mají od začátku sezóny. Všechny zápasy odehráli v dobrém rozpoložení a formě. První místo si opravdu zasloužili. Danek Červený byl vyhlášený nejlepším gólmanem turnaje.
Výsledky
VM zelení – VM dívky 28:8
Ledeč n. S. B 18:10
Prostějov B 11:7
VM žlutí 25:5
Kuřim B 12:7
Sestava: Daniel Červený – David Bradáč, Kryštof Havelka, Jakub Chalupa, Štěpán Strýček, Niki Fexa, Richard Fexa
VM žlutí – žluťásci odehráli dva zápasy vítězně. Nutno podotknout, že bojovali jako lvi a až se ještě herně vypracují, určitě budou následovat i medaile. Zatím skončili na 4. místě.
Výsledky
VM žlutí – VM červená 10:3
Nové Veselí B  9:7
Kuřim B  6:14
VM zelení  5:25
Ledeč n. S. B  2:16
Sestava: Tomáš Klíma – Tobias Tyl, Miroslav Buk, Pavol Živčic, Stanislav Fňukal, Jan Jakubek, Jan Karmazín.
VM červená – červeňáčci sice nezabodovali, ale hra je bavila a turnaj si užili. Odměny čekaly na všechny družstva, takže ani žádný velký smutek se nekonal.
Výsledky
VM červená – VM žlutí  3:10
Kuřim B  5:18
Nové Veselí B 10:15
VM dívky  6:17
Sestava: Martin Jelínek – Antonín Sláma, František Sláma, Dominik Vitešník, Jan Karmazín, Tomáš Klíma, Tobias Tyl.
Trenéři: Vlaďka Horáková, Jiří Holý.
Konečné pořadí
1. VM zelení
2. Kuřim B
3. Ledeč n. S. B
4. VM žlutí
5. Prostějov B
6. Nové Veselí B
7. VM dívky
8. VM červení
Celý turnaj hodnotíme velice pozitivně. Všichni si dostatečně zahráli a moc děkujeme všem rozhodčím, zapisovačům, Martinu Slavíkovi, ženským z bufetu, těm co chystaly ceny, Pepovi Kašparovi a zejména rodičům a firmám za ceny do turnaje – rodina Kaštanova, Badalíkovi, Cinkovi, Jelínkovi, Krejčovi, Kocourkovi, Podstatzky – Lichtenstein, Fexovi, Holých, Uchytilovi, Živčicovi, Štěpánkovi, Trifanovi, Navrátilovi, Bartůňkovi, Výtahy, s. r. o., město Velké Meziříčí, Injeton plast, s. r. o., Carbide, s. r. o., knihkupectví Charvátová, Elektro Raus, CZC.CZ, Poex Velké Meziříčí, a. s., Pavel Klíma, Kame-VM, s. r. o., Jelínkova vila, VZP, Pizzerie Guliver, Bidfood Czech Republic, s. r. o., Vinotéka v Radnické. Snad jsme na nikoho nezapomněli :-)
Petr Kaštan, foto: Josef Kašpar

Minihaz3Minihaz4Minihaz6Minihaz7Minihaz8Minihaz9Minihaz10Minihaz11Minihaz12Minihaz13Minihaz14Minihaz15Minihaz16Minihaz17Minihaz18Minihaz19Minihaz20Minihaz22

    Reklama
  • Kuřice prodej
  • ČSŽ schůze
  • Malirstvi
  • Renovace vany
  • Prodej masa, Vanoce
  • Nábor fotbal
Nahoru