Poetiku přijalo domácí publikum opět vřele

Poetika Lipo_VM_8Společný koncert skupiny Poetika a rappera Lipa se konal v rámci turné také ve Velkém Meziříčí. Minulou sobotu v Jupiter clubu na něj zavítali fanoušci obou protagonistů. Mezi nimi byly i čtyři výherkyně soutěže týdeníku Medřičské listy. Z výhry v naší bleskové soutěži se těšily Libuše Dvořáková z Borů, Kristýna Krátká, Renata Karmazinová a Dana Bártíková, všechny z Velkého Meziříčí.


„Byl to moc fajn zážitek, i když tam bylo tentokrát méně lidí oproti koncertu v březnu. Vystoupení Lipa bylo docela hezké, ale tu pravou atmosféru udělala až Poetika. Její koncert byl opět skvělý!" podělila se o svoje dojmy jedna z výherkyň naší soutěže Renata Karmazinová.
A jak se hrálo Poetice před domácím publikem?
„Bylo skvělé hrát doma, je to vždycky speciální zážitek a hrozně se na koncerty v Meziříčí těšíme, protože lidi jsou vždycky skvělí, ale i přesto nás jejich reakce překvapily. Dokonce nám přišlo, že oproti předchozí tour byla atmosféra snad ještě o stupínek výš," shodli se kluci z Poetiky.
A jak reagovalo publikum? Více na staré songy nebo na ty nové?
„Myslíme si, že publikum reagovalo skvěle na všechny, ale ten závěr - Každou vteřinou a přídavek Zkouším žít – byl nejsilnější zážitek a bylo skvělé, že s námi zpíval celý Jupiter club," dodali spokojeně mladí muzikanti.

Text: Iva Horká, foto Renata Karmazinová a Poetika

Poetika 2018Poetika 2018_momentkaPoetika Lipo VM 1

    Reklama
  • Kuřice prodej
  • ČSŽ schůze
  • Malirstvi
  • Renovace vany
  • Prodej masa, Vanoce
  • Nábor fotbal
Nahoru