Ochota dobrých lidí spojuje další ročník Funny Festu ve Velkém Meziříčí

FunnyWellmez – nízkoprahové zařízení pro děti a mládež pořádá v letošním roce již pátý ročník multižánrového festivalu s názvem Funny Fest 2019.

Festival se opět uskuteční na náměstí ve Velkém Meziříčí v pátek 9. srpna 2019 od 15.00 do 22.00 hodin.
Hlavním záměrem této akce je eliminace předsudků společnosti vůči nízkoprahovým zařízením pro děti a mládež. Organizátoři akce se snaží o vytvoření pohodové a zábavné atmosféry nejen pro jejich uživatele, ale i pro širokou veřejnost. Cílem akce je také poukázat na důležitost smysluplného trávení volného času u dětí a mládeže, jelikož nesprávné trávení volného času může často vést k nevhodnému chování této cílové skupiny v podobě vandalismu, experimentování s návykovými látkami atd.


Na letošním Funny Festu vystoupí několik multižánrových kapel. Na podiu se objeví známí umělci pocházející z Velkého Meziříčí a okolí. Festival zahájí hudební skupina Vokkno, po které bude následovat pop-rocková kapela Nouzový volání. Svoji účast potvrdil také místní oblíbený umělec Eirik (Jan Miškela). Konec festivalu završí dvě známé jihlavské kapely AfaRastaFa a Oči.
Účastnici se mohou také těšit na bohatý doprovodný program. Je připraven například slalom s brýlemi, které simulují stav požití alkoholu nebo marihuany, malování na obličej, stolní fotbálek nebo tetování třpytkami. Jako každý rok se programu zúčastní i Matěj Mertl se svoji fotící bedýnkou, ze které si mohou účastníci akce odnést fotografii na památku.
„Těší nás, že v dnešní společnosti je stále tolik ochotných a štědrých lidí, kteří se s námi na organizaci Funny Festu podílí, a to i bez nároku na finanční odměnu. Velké díky patří hudebním kapelám, zvukařům, sponzorům akce, dobrovolníkům a všem, kteří se na organizaci akce jakkoliv účastní,“ shodují se pracovníci NZDM Wellmez.
„Věřím, že letošní festival bude opět plný zábavy a pohody. Těšíme se na vás v pátek 9. srpna 2019 od 15.00 hod. na náměstí ve Velkém Meziříčí,“ vzkazuje pracovnice NZDM Wellmez Mgr. Eva Pospíšilová.
Veronika Melicharová, DiS., pracovnice pověřená vedením NZDM Wellmez

    Reklama
  • Kuřice prodej
  • ČSŽ schůze
  • Malirstvi
  • Renovace vany
  • Prodej masa, Vanoce
  • Nábor fotbal
Nahoru