Fajtfest letos udělal další významný krok mezi festivalovou elitu

Fajtfest1Ještě jednou veliké poděkování občanům města VM za shovívavost a vedení našeho města za podporu. Jsme šťastní, že se hlavně nikomu nic nestalo a Fajtfest dostává opět skvělý recenze napříč hudebními médii a strašně si ceníme pozitivních reakci od hedlineru Comeback Kid nebo Eskimo Callboy. Slyšet, ze FF je mnohem lépe zorganizovány než větší festy v Anglii nebo Německu je toho důkazem.


Samozřejmě jsou tam velké rezervy, na kterých musíme zapracovat, ale velký krok se udělal nejen v komfortu kapel, ale hlavně našich fanoušků včetně vynikajícího catteringu.
Recenze od Michala Nováka (úspěšného podnikatele, manažera, zakladatele bandzone a kytaristy The.Swiitch) je dalším důkazem toho, ze nás malý kopec má nejspíše magické kouzlo.
„Fajtfest pro naši kapelu není jen další skvělá open-air akce. Je to důkaz, že všechny ty jednotlivé žánrové trendy jako nu-metal, metalcore, hard-core apod. za sebou zanechávají nesmazatelnou stopu v podobě fanoušků, kteří také chtějí mít svůj svátek. Hlavní důvod, proč se z této akce povedlo vybudovat něco tak zásadního a dotaženýho je fakt, že právě organizátoři sami patří mezi ty nejortodoxnější z řad takových fans. Díky tomu jsou velmi pravděpodobně schopni v sobě najít tolik energie, chuti a zápalu, aby zvládli překonávat každý rok všechny ty překážky, které musí zdolat každý, kdo chce vybudovat letní festival evropského významu. Každý, kdo tam byl až do úplného konce, musel uznale smeknout před jejich profesionalitou a nasazením až do poslední vteřiny.
Pro the.switch je obrovskou poctou a radostí, že jsme vnímáni jako součást téhle scény a téhle rodiny a že i my s naším těžko zařaditelným žánrem máme minimálně tuhle jednu letní akci, kde se cítíme jako doma, mezi svýma.
Děkujeme organizátorům, jejich partnerům a všem, co se rozhodli na Fajtův kopec vyrazit, jsou to tři zásadní pilíře, bez kterých bychom tento ,domov´ neměli a nepocítili," uvedl Novák.
Díky všem za celou FF Crew, že jste s námi a jakkoli nás podporujete.
Tom Bob Fleck, foto FF

Fajtfest

 

    Reklama
  • Kuřice prodej
  • ČSŽ schůze
  • Malirstvi
  • Renovace vany
  • Prodej masa, Vanoce
  • Nábor fotbal
Nahoru