Poetika hrála na hodech, nyní ji čeká show v Areně

hody poetika„Skláníme se před všemi, kteří s námi vydrželi včera až do konce. Počasí, že by psa nevyhnal, hodinové zpoždění koncertu způsobené natažením předchozího programu a stejně jste vydrželi! Velká Bíteš byla díky vám nezapomenutelná,“ napsali muzikanti k fotografii napravo, kterou uveřejnili na svém facebooku.
Pokud jsou tací, kteří do Bíteše na hody minulý víkend nezavítali, můžete Poetiku slyšet hrát 19. září ve Vysočina Aréně.

Chystá se prolomení rekordu se Zetorem ve Vysočina Aréně. Poetika bude u toho

Dne 19. září 2019 se do Vysočina Areny v Novém Městě na Moravě vrátí odborná přehlídka Zetor Show. Součástí programu je prolomení rekordu kolony traktorů jedné značky. „Mezi stroji, budou figurovat i traktory, které postavili nebo repasovali studenti z Vysočiny,“ upozornil hejtman Kraje Vysočina Jiří Běhounek, který nad akcí převzal záštitu.
Téměř tři stovky nahlášených strojů značky ZETOR vystřídají na několik hodin českou biatlonovou reprezentaci, kterou budou moci hosté potkat na připravené autogramiádě.
V době od 10 do 15 hodin proběhne exhibice trialových mistrů na speciálně upravených kolech, jízda zručnosti Zetor Cup, představí se také tovární jezdec společnosti Manitou, vystoupí místní bubeníci a mažoretky. Tečkou za programem bude od 14 hodin vystoupení hudební skupiny POETIKA. Návštěvníci budou moci ochutnat regionální produkty a vyzkoušet praktické soutěže nejen pro dospělé, ale i pro děti.

-krv, fcb, red upr-

hody

    Reklama
  • Kuřice prodej
  • ČSŽ schůze
  • Malirstvi
  • Renovace vany
  • Prodej masa, Vanoce
  • Nábor fotbal
Nahoru