Dronová šou s Gumpem na obloze

dronova show__gump_prahaUž dlouhou dobu se snažíme upozorňovat, snad jako každý pejskař a člověk, který má rád přírodu, že ohňostroje a bouchání petard, nejen na nový rok, na nebe a vůbec do společnosti nepatří. Dronová šou s Gumpem na obloze má právě ukázat, že to jde i bez hlučných petard a ohňostrojů.


Už 26. března se v Praze u Jiráskova mostu nad Vltavou v 19 hodin odehraje naprosto unikátní dronová show. Je to nápad, je to možná cesta, jak se těch ohňostrojů nadobro zbavit. Protože tohle, co uvidíte, je mnohem zajímavější a ještě k tomu absolutně bez hluku. Přivítáme vás hlasem Ivana Trojana, tak jak mluví Gump, Olga Lounová zazpívá Protože to nevzdám, a poté na nebi ve výšce 70 metrů uvidíte zhruba padesátimetrové obrazy zvířat a symbolů, které vás v pokračování Gumpova příběhu čekají. Takže kromě Gumpa na nebi bude i jeho filmová sestřička Kytička, poník Tomorrow, kohout Silver, nebem se na svém vozíčku projede pejsek Rufus a také se ukáže prasátko Princ. To vše s hudbou Ondřeje Brzobohatého, který ji pro Gumpa složil. Celá show bude nejlépe vidět z Jiráskova mostu, z Náplavky, z Železničního mostu a ze všech ulic podél Vltavy ve směru proti proudu řeky. Výjimečný pohled podle nás bude i z Vyšehradu.
"Moc se na vás těšíme a přijďte všichni! Zve na šou hudebník Eduard Rovenský z Velké Bíteše, který složil duet k filmu o Gumpovi.
-red-

    Reklama
  • Kuřice prodej
  • ČSŽ schůze
  • Malirstvi
  • Renovace vany
  • Prodej masa, Vanoce
  • Nábor fotbal
Nahoru