Hokejové béčko porazilo Bystřici

Hokejist HHK Velké Meziříčí „B" – BK Zubři Bystřice nad Pernštejnem 4:3 (3:1, 0:1, 1:1)
Diváků: 44. Rozhodčí: Fiksa – Dvořák, Balcar. Branky: 3. Kudláček J. (Šoukal,Frühauf), 8. Pokorný (Střecha T., Frühauf), 17. Malec (Střecha T., Střecha L.), 60. Štěpánek (Kudláček J.) – 3. Ludvík (Musil), 40. Svoboda (Čejka, Ludvík), 41. Svoboda (Peňáz).

Vyloučení: 4:2. Využití: 0:2. Oslabení: 1:0. Střely na branku: 45:40. HHK „B": Štourač (Šeba) – Pokorný, Střecha Libor – Buďa,Bradáč – Kučera, Burian Martin – Smažil – Šoukal, Štěpánek, Kudláček Jiří – Smejkal, Frtühauf, Vrána – Tichý, Barák, Chlubna – Střecha Tomáš, Tůma Martin, Malec – Bernat. Bystřice: Beno (Pavelka) – Mach, Ludvík, Šimon, Kintr, Mráz, Musil, Dudák, Jakeš, Peňáz, Tomášek, Čejka, Zítka, Škorpík, Klíma, Svoboda.
Úvodní třetina vyrovnaného utkání byla na góly nejplodnější. A začalo se zostra. Na začátku třetí minuty využil nabídnutou početní výhodu Ludvík. Po přihrávce Musila tak šli Zubři do vedení. Na konci téže minuty už bylo ale vyrovnáno. Jiří Kudláček zužitkoval nahrávky Frühaufa a Šoukala a začínalo se znovu. Další změna skóre však na sebe nedala dlouho čekat.V 8.´ zakončil pěknou kombinaci Frühaufa a Tomáše Střechy Pokorný a domácí šli poprvé do vedení. To se jim ještě podařilo navýšit v minutě 17. Nahození Libora Střechy přes celé kluziště dojel jeho bratr Tomáš. Ten našel před bránou volného Malce a bylo to 3:1.
Ve druhé části pokračoval vyrovnaný souboj, kdy se hra plynule přelévala mezi oběma brankami. Oba týmy zaměstnávaly gólmany častou střelbou, ale ti jim úspěšně odolávali. Když už se zdálo,že v této třetině diváci žádnou trefu neuvidí, tak poslední minuta to přeci jenom změnila. Po nahrávkách Ludvíka a Čejky využil Svoboda třetí přesilovku hostí.
Už po 41 vteřinách závěrečné části stejný hráč, s asistencí Peňáze, vyrovnal a zadělal tím na dramatický zbytek zápasu. Hokejisté z Bystřice poté víceméně kontrolovali průběh hry a jejich útoky byly nebezpečnější. Na domácí hráče jakoby dolehla nervozita z vývoje utkání a sami sebe dostávali pod tlak. Když necelou minutu před koncem šel znovu hráč HHK na trestnou, nevypadalo to s nimi vůbec dobře. Zubři však svoji šanci totálně pokazili. Po špatné rozehrávce v útočném pásmu jim ujeli J. Kudláček se Štěpánkem a druhý jmenovaný šťastnou tečí rozhodl zápas ve prospěch HHK.
Další výsledek: Zastávka – Náměšť 2:8.
V. Bíteš „B" – volno.
V 5. kole zajíždíme do Velké Bíteše na místní béčko. Bude to v neděli 4. 11. 2018 od 16.30 hodin.
-ht-

Tabulka soutěže po 4. kole:
1. TJ Náměšť nad O. 4 4 0 0 0 27:7 12
2. HC Zastávka u Brna 3 2 0 0 1 15:11 6
3. BK Zubři Bystřice n. P. 3 1 0 0 2 10:11 3
4. HHK V. Meziříčí „B“ 3 1 0 0 2 8:10 3
5. Spartak V. Bíteš „B“ 3 0 0 0 3 2:23 0

    Reklama
  • Servis lesni techniky
  • Grilovani
  • Malirstvi
  • Prodej masa, Vanoce
  • Nábor fotbal
Nahoru