Hokejisté HHK uštědřili Brumovu „desítku“

HHK muziBylnice1HC Brumov-Bylnice - HHK VM 1:10 (0:3, 0:3, 1:4)
Góly a asistence: 48:02 Lysák L. – 03:35 Sobotka (Křenek), 06:40 Křenek (Sobotka, Matov), 12:38 Sobotka (Křenek, Matov), 29:31 Bula (Pejchal), 29:40 Křenek (Matov, Šerý), 31:47 Bula, 42:55 Bula (Strnad), 47:38 Burian (Matov, Sobotka), 54:16 Bula (Pejchal), 56:12 Maštera (Střecha F., Střecha T.)

 


Sestava HHK Velké Meziříčí: Juda (Šoustal) – Šerý, Burian V., Kochánek, Pokorný, Strnad, Rozmarín – Křenek, Matov, Sobotka, Peschout, Bula, Pejchal, Maštera, Střecha F., Střecha T.
Rozhodčí: Hübl – Bačák, Kučera
Delegát: Vaněk
Vyloučení: 6:4, využití: 0:2, v oslabení: 0:0. Střely na branku: 25:44 (11:15, 6:12, 8:17). Diváci: 62
Ve 4. minutě se již skóre měnilo. Po levé straně zavezl kotouč do útočného pásma David Křenek, který zajel až za branku. Následovala přihrávka na Lukáše Sobotku, který měl úplně odkrytou branku a pohotově proměnil – 0:1. S končící přesilovkou prošel do útočného pásma Lukáš Sobotka, který zajel za soupeřovu branku a přihrávkou našel úplně volného Davida Křenka, který střelou na vzdálenější tyč nedal Tkadlecovi žádnou šanci 0:2. Ve 13. minutě předvedla kombinaci na jeden dotek první lajna HHK. Na jejím konci vstřelil Lukáš Sobotka další gól – 0:3.
V té samé minutě se v rozmezí 9 vteřin dvakrát prosadili naši hokejisté. Nejprve vybojoval kotouč u mantinelu Honza Bula a z ostrého úhlu vymetl levý horní růžek Tkadlecovy svatyně. Po vhazování ve středu hřiště rozehrál kotouč Kamil Šerý na Patrika Matova. Ten přihrál mezi kruhy Davidovi Křenkovi, který švihem našel volné místo v Tkadlecově brance – 0:5. Ve 32. minutě lovil gólman domácích puk z branky znovu. Tentokrát si připsal hodně kuriózní gól Honza Bula. Po vhazování se Honza opřel do puku a v pádu poslal kotouč pod břevno – 0:6.
Ve 43. minutě napřáhl od modré lajny Milan Strnad, kotouč brankář neudržel ve výstroji. Následná dorážka z hole Honzy Buly končí gólem – 0:7. Ve 47. minutě se do brejku dostali dva hráči domácích. Tvrdou střelu k levé tyčce vyrazil Jarda Juda pravým betonem. Z následného protiútoku střílí pod horní tyč Viktor Burian – 0:8. Ve 49. minutě se dočkali domácí. Lukáš Lysák se zbavil dvou bránících hráčů HHK a následným blafákem překonal Jardu Judu – 1:8. První přesilovku využil po osmi vteřinách svým čtvrtým gólem v zápase Honza Bula – 1:9. Druhou přesilovku využil po šesti vteřinách Vojta Maštera, který vstřelil desátý gól HHK.
HHK si připsal povinnou výhru nad papírově slabším soupeřem. V tabulce zůstává nadále na prvním místě.
V dalším kole vyzvou velkomeziříčští hokejisté na domácím ledě břeclavské Lvy. Utkání se hraje tradičně v sobotu od 17.30 hodin. Přijďte podpořit hráče v boji o další mistrovské body.
Hodnocení utkání hlavním trenérem Karlem Vejmelkou: „Věděli jsme, že budeme bojovat s nadšením a bojovností domácích. Ale hokejově jsme domácí od začátku přehrávali, brzy jsme dali branky a postupně vedení navyšovali. Na to, že dva útočníci museli vypomoci mezi obránci, jsme utkání zvládli velmi dobře. Výhrady jsem měl pouze ke druhé části, kde jsme útočné akce zbytečně překombinovali. “
Jaroslav Juda

Tab muzi

    Reklama
  • Kuřice prodej
  • ČSŽ schůze
  • Malirstvi
  • Renovace vany
  • Prodej masa, Vanoce
  • Nábor fotbal
Nahoru