Meziříčští hokejisté předvedli dokonalý obrat

HokejHHK VM – HC Lvi Břeclav 4:3 (0:1, 1:1, 3:1)
Góly a asistence: 28:21 Střecha T. (Střecha F., Šerý), 46:48 Střecha T. (Kochánek), 52:48 Rašner (Pejchal), 55:45 Roupec (Sobotka, Křenek) - 02:88 Gabriška (Klimovič), 32:26 Gabriška (Klimovič, Papp), 45:47 Průdek (Gabriška).


Sestava HHK VM: Šoustal (Juda) – Šerý, Burian V., Kochánek, Rašner, Vondráček - Křenek, Rozmarín, Sobotka, Roupec, Střecha F., Střecha T., Peschout, Strnad, Pejchal.
Rozhodčí: Brzobohatý M. – Brzobohatý P., Husák. Delegát: Chocholouš
Vyloučení: 2:2. Využití: 1:0, v oslabení: 0:0. Střely na branku: 22:21 (8:8, 4:6, 10:7). Diváci: 248
Trenér Karel Vejmelka nemohl v utkání počítat s několika hráči základní sestavy. Některé skolila viróza a jiným vystavila stopku vleklá zranění. Do utkání tak mužstvo nastoupilo se 14 hráči do pole. Od začátku měli hráči HHK převahu, ale byl to soupeř, který první skóroval. Hubeným a překvapivým vedením soupeře skončila první třetina.
V prostřední části viděli diváci hokej bez jediného vyloučeného. Běžela 29. min, když se do útočného pásma prohnal Tomáš Střecha, obkroužil kolem brankoviště a nekompromisně zavěsil pod horní víko – 1:1. Po několika šancích soupeře se do našeho pásma dostal po pravé straně Gabřiška, který střelou mezi betony strhl vedení na stranu Břeclavi – 1:2. Ve třetí části měli domácí hráči drtivý tlak, ale brankář Lvů byl vždy na svém místě. Z velkého tlaku však přišla blesková odpověď hostí. Gabřiška poslal do brejku Průdka, který zvýšil backhandovým blafákem – 1:3. Ve 47. min bleskově vybruslil z našeho pásma T. Střecha, projel celým hřištěm a prostřelil brankáře – 2:3. V 50. minutě měl na hokejce vyrovnání Viktor Burian, který v závaru před brankou soupeře poslal kotouč do branky. V 53. minutě se fanoušci HHK dočkali. Z téměř nulového úhlu poslal tvrdou střelu na branku Adam Rašner. – 3:3. V 55. minutě se na útočné modré zbavil obránců Filip Střecha a směřoval sám na brankáře. V poslední chvíli ho sekl dojíždějící obránce. Hlavní rozhodčí následně vyloučil břeclavského hráče na dvě minuty. Drtivý tlak domácích hráčů nabral šťastného konce v polovině přesilovky, kdy si první formace dokonale rozebrala bránící čtveřici. Na jejím konci vstřelil vítězný gól Jirka Roupec – 4:3.
Ostatní výsledky desátého kola: HC Uherské Hradiště – HC Štika Rosice 3:2, HC Spartak Uherský Brod – TJ Sokol Březina 3:2SN, HK Kroměříž – HC Spartak Velká Bíteš 5:2, HC Uničov – SHKM Hodonín 4:6, SKMB Boskovice – Dynamiters Blansko HK 8:6, Hokej Uherský Ostroh – HC Brumov-Bylnice 7:3.
Program mužů na tento týden:
Pátek 16. 11. 2018 TJ Sokol Březina – HHK VM, začátek utkání v 17.30 h (zimní stadion Vyškov)
Neděle 18. 11. 2018 HHK VM – HC Spartak Velká Bíteš, začátek utkání v 17.30 h (ZS Velké Meziříčí).

-jj-

Tab muzHokej Bites

 

    Reklama
  • Kuřice prodej
  • ČSŽ schůze
  • Malirstvi
  • Renovace vany
  • Prodej masa, Vanoce
  • Nábor fotbal
Nahoru