Házená – ženy

Hazena zeny1Český pohár žen – 3. kolo

TJ Sokol Velké Meziříčí – DHK Zora Olomouc 18:40 (8:19)
Plná hala Za Světlou viděla v pátek podvečer 3. kolo Českého poháru žen, kde jsme hostili aktuálně 6. celek československé interligy – družstvo DHK Zora Olomouc. V jehož dresu nastoupily i dvě naše odchovankyně – Iva Závišková a Ivana Salašová.


Naše oslabené družstvo začalo velice nervózně a hned od začátku si soupeřky vypracovaly větší brankový náskok. Poté se sice naše ženy vzchopily a částečně srovnaly hru. Ovšem i přes zlepšení nás Olomouc dokázala přehrávat a navyšovat rozdíl ve skóre. I přesto je potřeba ženy pochválit za bojovný výkon, který proti jasnému favoritovi předvedly.
Děkujeme i za komentování zápasu Jarce Živčicové, která tímto celý zápas zatraktivnila. V dalším zápase (25. 11.) se doufejme již našim ženám povede lépe, kdy zajíždí v rámci prvoligové soutěže na palubovku Otrokovic.
7m hody 1:2, vyloučení 0:1, diváků 173.
Sestava a branky: Marcela Babáčková, Jarmila Šabacká, Veronika Blažková – Agáta Uchytilová (8/1), Denisa Hladíková (4), Hana Hublová (3), Romana Doležalová (1), Kristýna Cahová (1), Michaela Homolová (1), Lenka Pacalová, vedoucí družstva Jana Šidlová.

Program v hale Za Světlou

Sobota 24. listopadu
9.00 – 14.00 Liga Vysočiny mladší žáci „B"
15.00 II. liga mladší dorostenci SHC Maloměřice
17.00 II. liga muži SHC Maloměřice „B"
Sobota 1. prosince
11.00 II. liga starší dorostenky Sokol Vršovice
13.00 I. liga ženy Sokol Vršovice „A"

Ondřej Poul, Foto: -kh-

Hazena zeny2Hazena zeny3

    Reklama
  • Servis lesni techniky
  • Grilovani
  • Malirstvi
  • Prodej masa, Vanoce
  • Nábor fotbal
Nahoru