Béčko vyhrálo po nájezdech

Hokejis HC Zastávka – HHK Velké Meziříčí „B" 4 : 5 po SN (0 : 1, 1 : 2, 3 : 1,0 : 0, SN 0 : 1)
Branky: 38. Lesonický (Burian J.), 52. Šedý (Kozárek), 55. Lesonický (Fiala), 56. Stromecký (Šedý) – 11. Štěpánek (Střecha L., Pokorný), 28. Šoukal (Štěpánek,Střecha L.), 30. Chlubna (Štěpánek), 54. Smejkal (Střecha L., Burian M.), rozhodující nájezd Kudláček J.


Vyloučení: 5:4. Využití: 0:2. Oslabení: 0:0. Rozhodčí: Sibera – Dvořák,Mezlík. Diváků: 32. Poměr střel: 28 : 49.
V.M. „B": Štourač (Hladík) – Pokorný,Střecha Libor - Burian Martin, Bradáč – Smažil – Kudláček Jiří, Štěpánek, Šoukal – Smejkal, Tůma Martin, Vrána – Chlubna, Barák, Tichý
Od úvodního hvizdu byli hráči z Mezu lepším týmem. Až na několik okének v obranné činnosti se jim dařil aktivní nátlakový hokej s častou střelbou na Vybíralovu bránu. A jen díky domácímu gólmanovi nerozhodli hosté o výsledku zápasu už po dvou třetinách. Skóre načal v jedenácté minutě Štěpánek. Svým důrazem před bránou zužitkoval akci Pokorného a Libora Střechy. Další změna stavu přišla v polovině druhé části. Ve 28. minutě zvýšil po přihrávkách Libora Střechy a Štěpánka na 0 : 2 Šoukal. To bylo v přesilovce 5 : 3. O dvě minuty později pak Chlubna přidává třetí gól, když si další asistenci připsal Lukáš Štěpánek.Domácí hokejisté se herně trápili a když už se dostali ke střele, tak jim v cestě stál pozorně chytající Štourač. Překonat jej se jim tak podařilo až dvě minuty před koncem zásluhou Lesonického po nahrávce Josefa Buriana.
V 52.´snižuje Šedý na 2 : 3. O dvě minuty později je to znovu o dvě branky.Po kombinaci Martina Buriana a Libora Střechy využívá přesilovku Smejkal. Vzápětí na to se trefuje neskutečně pod víko Lesonický a z dalšího protiútoku náhle obživlá Zastávka srovnává na 4 : 4.Do konce základní hrací doby se už skóre nemění. Škoda. Pátý gól hostů přišel těsně po závěrečné siréně. Ale zápas ještě neskončil.V prodloužení tři na tři nepomohla béčku HHK ani početní výhoda. Rozhodli tak až v samostatných nájezdech. Trefili se za ně Libor Střecha a Jiří Kudláček a protože z domácích byl úspěšný pouze Lesonický, tak si zaslouženě odvezli dva body.
V příštím kole vyzveme lídra soutěže, který ještě neztratil ani bod. V neděli 25. 11. 2018 přijede Náměšť. Začátek v 17.30.

-ht-

    Reklama
  • Kuřice prodej
  • ČSŽ schůze
  • Malirstvi
  • Renovace vany
  • Prodej masa, Vanoce
  • Nábor fotbal
Nahoru