Áčko porazilo Bíteš

Hokejist HHK VM – HC Spartak Velká Bíteš 2:0 (0:0, 1:0, 1:0)
Góly a asistence: 34:41 Burian V. (Střecha T., Střecha F.), 59:42 Střecha T. (Šerý).
Sestava HHK Velké Meziříčí: Juda J. (Šoustal) - Šerý, Burian V., Kochánek, Rašner, Pokorný, Vondráček - Matov, Vlašín M., Sobotka – Střecha F., Maštera, Střecha T. – Roupec, Peschout, Pejchal – Rozmarín, Strnad. 

Sestava HC Spartak Velká Bíteš: Alexa (Bartošek) – Grman, Rosendorf, Šidák A., Novák, Trnka, Bednář, Biolek, Šidák M., Michálek, Račický, Florek, Štěpánek, Grmela. Branky: 34:41 Burian V. (Střecha T., Střecha F.), 59:42 Střecha T. (Šerý). Rozhodčí: Volf - Nikl, Smetková. Delegát: Cambal. Vyloučení: 2:4, využití: 0:0, v oslabení: 0:0, Střely na branku: 28:31 (9:10, 12:11, 7:10). Diváci: 311.
V neděli se na našem zimním stadionu odehrálo první okresní derby a to před největší letošní diváckou návštěvou.
Ve 2. minutě Martin Pejchal přihrál do prostoru před brankou volnému Vaškovi Vondráčkovi. V 15. minutě byl vyloučen hráč Velké Bíteše. V přesilovce se naši hráči dostali do několika šancí, ale střely od modré lajny nebyly pro Alexu nebezpečné. Vstup do druhé části začal tlakem našeho týmu. Šance Lukáše Sobotky, z otočky Jirky Roupce a tvrdá střela Davida Pokorného nechaly vyniknout gólmana hostů. Ve 28. minutě se do samostatného nájezdu dostal útočník Spartaku. Jeho střelu ukryl brankář HHK v lapačce. Ve 35. minutě na ledě úřadovala druhá formace HHK. Filip Střecha přenechal kotouč Tomáši Střechovi. Ten přihrál po mantinelu na volného Viktora Buriana, který střelou k tyčce překonal brankáře Velké Bíteše – 1:0.
Třetí část začala přesilovou hrou HHK, která gólovou pojistku nepřinesla. V 55. minutě se po špatné rozehrávce Spartaku dostal k puku Lukáš Sobotka. Jeho střela končí nad horním břevnem Alexovy branky. V čase 59.01 zamířil na střídačku Alexa, soupeř hrál se šesti hráči v poli. V čase 59.23 si vzal trenér hostí Zdeněk Pirochta oddechový čas. Po vhazování v našem obranném pásmu se kotouče zmocnil Tomáš Střecha, jeho vyhození skončilo mimo branku. Následovalo další vhazování v našem pásmu. K puku se opět dostal Tomáš Střecha, který tentokrát mířil přesně do středu opuštěné velkobítešské svatyně – 2:0.
V tomto týdnu zajíždí první mužstvo HHK do Rosic, kde bude bojovat o další mistrovské body. Utkání se hraje v sobotu od 17 hodin.

-jj-

    Reklama
  • Kuřice prodej
  • ČSŽ schůze
  • Malirstvi
  • Renovace vany
  • Prodej masa, Vanoce
  • Nábor fotbal
Nahoru