Šipky

Sipky copy
Šipkařský klub Cerberos Velké Meziříčí

Součastný tým Cerberos VM vznikl původně již v 20. století a to přesně v prosinci 1998 v Netíně. Zakladateli týmu byli Martin Boháč a Miloslav Sýkora. První ligový zápas byl odehrán v lednu 1999.

V Netínské hospodě kde měl tento tým hrací místo hrál do sezony 2013/2014 kdy se přestěhoval na SQUASCH ve Velkém Meziříčí, kde působí do součastnosti. Za celou dobu 19 let vystřídalo celkem 35 hráčů a jediná persona klubu Martin Boháč odehrál všechny ročníky. V roce 2008 Cerberos Netín byl na Mistrovství Evropy v Italském Caorle, kam se jel víceméně pouze podívat a nabrat hlavně zkušenosti.
V letošním roce se Cerberos rozšířil o „B“ tým. V součastnosti má klub v „A“ týmu 9 hráčů a to jmenovitě: Kúřil Stanislav (kapitán týmu), Chalupa Lukáš, Dočekal Tomáš, Kavalec Petr, Kotrba Radek, Minster Marek, Sedláček Pavel, Tesař Jiří, Vondrák Miroslav. Tento součastný tým zažil největší úspěch vloni kdy skončil na celkovém 3. místě v nejvyšší krajské soutěži, což toto umístění kvalifikovalo tým na Mistroství České Republiky v šipkách. Dalším úspěchem bylo pro tento tým 1. místo v letním turnaji družstev a letos se bohužel týmu nepodařilo obhájit a skončili na 2. místě po tvrdém boji ve finále. Momentálně je tým na 6. místě s počtem 3 výhry a 5 proher z toho 2 po prodloužení.
„B“ tým Cerberosu který letos zahájil svoji první sezonu v sestavě: Kunčar Leopold (kapitán), Boháč Martin (předseda Cerberosu), Bahenský Jakub, Boubal Petr, Buchtová Klára, Kampas Jan, Pavelec Petr, Sýkora David a Sýkora Miloslav. Před sezonou odehrálo Béčko přípravný turnaj letního poháru družstev kde oba své zápasy prohrál. Ve 2. lize momentálně sídlí na 3. místě po 6 výhrách a 2 prohrách.
Všichni tito hráči jezdí i po různých turnajích kde se utkávají jak se špičkou kraje Vysočina, tak i na celorepublikových turnajích se špičkovými hráči z celé republiky.

Příští 7. kolo bude 29. 11. v 18.00 ve Velkém Meziříčí na Happy Squash Clubu. Prezentace od 17.30. Zván je každý. Ať už registrovaný nebo neregistrovaný.více informací na http://vysocina-tour.cz/ Těšíme se na vás.
Cerberos Velké Meziříčí

Sipky2

Výsledky 9. kola šipek

Na Růžku Jihlava : Cereberos Velké Meziříčí A 8:10
V 9. kole jel náš tým na půdu posledního týmu soutěže pro výhru,což se podařilo a v posledním zápase za stavu 9:8 pro ná tým udělal rozhodující 10 bod Miroslav Vondrák.


Body Cerberos A: Minster Marek 2/4, Sedláček Pavel 0/4, Kotrba Radek 3/4, Vondrák Miroslav 3/4. Čtyřhra: 2/2.
Cerberos Velké Meziříčí B : Zapomění Jihlava 15:3
Do dalšího zápasu náš tým vstoupil s velkým respektem ze silného soupeře.Naši hráči do toho to zápasu vstoupili velmi dobře a po polovině zápasu bylo rozhodnuto 10:0 pro náš tým.
Na konec se soupeři tři body urvat podařili.
Body Cerberos B: Kunčar Leopold 3/4, Boháč Martin 3/3, Buchtová Klára 2/4, Kampas Jan 4/4. Náhradník Miloslav Sýkora 1/1. Čtyřhry: 2/2.

Sipky2 copy

 

    Reklama
  • Kuřice prodej
  • ČSŽ schůze
  • Malirstvi
  • Renovace vany
  • Prodej masa, Vanoce
  • Nábor fotbal
Nahoru