Celorepublikové přebory ČOS ve Velkém Meziříčí

Minihaz1V sobotu 17. 11. 2018 se ve Velkém Meziříčí konaly celorepublikové Sokolské přebory v miniházené. V kategorii minižáci se účastnilo celkem deset družstev, v přípravce jich bylo devět. Jednotlivé týmy byly rozděleni do dvou skupin, kde se utkaly systémem každý s každým.

Poté následovaly vyrovnané boje v semifinále, turnaj vyvrcholil jednotlivými utkáními o konečné umístění. Každý zápas trval 13 minut.

Minižáci:

Kluci se navzdory zdravotním problémům popasovali s turnajem dobře. První tři zápasy přesvědčivě vyhráli. První prohru okusili v boji o první místo ve skupině, když prohráli s Kostelcem na Hané. V semifinále jsme se museli sklonit před kolegy z nedalekého Nového Veselí. V boji o třetí místo nás čekal opět Kostelec. Kluci se poučili z předešlého vzájemného utkání a nakonec Kostelec udolali a mohli slavit bronzové medaile.

Výsledky:

VM – Žďár n. S. 19:2
Poruba 20:3
Sokolnice 21:7
Kostelec
na Hané 16:19
Nové Veselí 12:15
Kostelec
na Hané 14:11
Sestava a branky: Ondra Trifanov (13), Danek Červený – Vítek Smejkal (35), Štěpa Fiala (19), Tomáš Jelínek (14), Adam Krejčí (11), David Bradáč (11), Ríša Fexa (1).
Trenéři: Petr Kaštan, Martin Krejčí, Jiří Holý.

Přípravka:

Benjamínci nastoupili zranění, nachlazení a neúplný zaklad doplnili dva nováčci. I tak předvedli skvělý výkon. Semifinále jsme prohráli až na sedmičky, jinak byl zápas velice vyrovnaný. V boji s Kostelcem o třetí místo bohužel došly klukům síly. Pánové, velká pochvala a smekáme.
Výsledky: VM – Žďár n. S. 17:5
Sokolnice 12:16
Poruba 24:3
Telnice 13:14
Kostelec
na Hané 9:16
Sestava a branky: Marťa Jelínek (1) – Niki Fexa (37), Tobík Tyl (37), Domča Vitešník (1), Mates Šubert, Kuba Musil.
Trenérka: Vlaďka Kaštanová.

Minihaz2Minihaz3Minihaz4

    Reklama
  • Kuřice prodej
  • Malirstvi
  • Renovace vany
  • Prodej masa, Vanoce
  • Nábor fotbal
Nahoru