Házená: Turnaj minižáků JUST IT CUP 2019 se konal v Meziříčí

HazenaPrvní sobotu v roce 2019 se ve velkomeziříčské házenkářské hale uskutečnil 1. ročník JUST IT CUP 6+1 v házené pro kategorii minižáků. Turnaje se účastnilo šest družstev, z toho byly tři týmy domácí (dvě chlapecká, jedno dívčí). Hrací systém byl každý s každým. V prvním poločase se hrála osobní obrana (6 minut), ve druhém se hrála klasická házená (14 minut).


VM šedí

Zkušenější borci si poradili se soupeři velice dobře. Kluci vyhráli všechny zápasy. Velmi pohledné bylo utkání s Kostelcem na Hané. Hráči plnili pokyny trenérů a hrou se bavili. Doufáme, že se klukům bude dařit i na dalších turnajích.
Výsledky:
VM šedí – Kuřim 19:1
Strážnice 20:6
Kostelec n. H. 10:7
VM dívky 19:3
Sestava: Ondra Trifanov – Danek Červený, David Bradáč, Vítek Smejkal, Štěpa Fiala, Michal Badalík, Tom Jelínek, Adam Krejčí, Kuba Kocourek,

VM červení

Družstvo mladších a méně zkušených házenkářů na tomto turnaji spíše sbíralo zkušenosti a hlavně se seznamovali s velkým hřištěm. Kluci vyhráli pouze jedno utkání nad našimi děvčaty, ale o výsledky nám zde vůbec nešlo. Je třeba vyzdvihnout chuť hrát a učit se novým věcem.
Sestava: Danek Červený –Standa Fňukal, Štěpa Strýček, Matouš Fiala, Martin Jelínek, Franta a Tonda Slámovi, Denny Navrátil, Tom Klíma
Trenéři: Petr Kaštan, Vlaďka Kaštanová, Martin Krejčí, Jirka Holý
Celý turnaj sponzorovala firma JUIST IT, děkujeme!!!

Vlaďka Kaštanová

    Reklama
  • Servis lesni techniky
  • Grilovani
  • Malirstvi
  • Prodej masa, Vanoce
  • Nábor fotbal
Nahoru