Mariáš

MariasV sobotu 19. ledna se hrál jubilejní, již 10. ročník turnaje v mariáši ve Velkém Meziříčí. Hrálo se opět v krásném a příjemném prostředí klubovny FC VM. Nejlépe se dařilo Janu Smejkalovi z Petrávče, který porazil druhého Petra Špačka o 11 bodů.
Že mariáš není výhradně mužská záležitost, dokazuje krásné 3. místo Kateřiny Dobrovolné. Sedma je v mariáši nepostradatelné magické číslo a právě sedm mariášníků přijelo ze Lhotek. V této obci má mariáš velkou tradici a je vidět, že se stále těší velké oblibě. Nejlépe ze Lhoťáků hrál Josef Dvořák st., který byl lepší o 7 bodů před synem Josefem a o 28 bodů před starostou obce Přemkem Bdinkou.


Na turnaji panovala dobrá atmosféra, lehce bojovná, ale hlavně velmi kamarádská, což bylo pro pořadatele největší odměnou. Důkazem, že se vše podařilo, byla skutečnost, kolik hráčů vyslovilo přání naplánovat v brzké době další turnaj. Je to potěšující a povzbudivé. Hráči se každopádně mohou těšit na další ročník, tradičně 3. lednovou sobotu. Ale není vyloučeno, že se milovníci mariáše sejdou na turnaji dříve.
Co takhle velikonoční turnaj v mariáši?
Děkujeme fotbalistům za krásné zázemí včetně příjemné obsluhy a všem, co byli turnaji nápomocni.
Sportu zdar!
Fotbalu a mariáši zvlášť. -dvo-
Umístění:
1. Smejkal Jan - Petráveč
2. Špaček Petr – VM
3. Dobrovolná Kateřina – O. Bítýška
4. Zána Oldřich – Pavlínov
5. Dvořák Josef st. – Lhotky
6. Dvořák Josef ml. – Lhotky
7. Wasserrbauer Václav – Pavlínov
8. Tesař Jaroslav – VM
9. Pacal Jaroslav – Bochovice
10. Bdinka Přemysl - Lhotky.

    Reklama
  • Kuřice prodej
  • ČSŽ schůze
  • Malirstvi
  • Renovace vany
  • Prodej masa, Vanoce
  • Nábor fotbal
Nahoru