Město vyhlásilo 20. ročník ankety o nejlepšího sportovce za loňský rok

sportVelké Meziříčí vyhlašuje již dvacátý ročník ankety o nejlepšího sportovce města za rok 2018. Nominace je možné zasílat do konce ledna. Ankety se mohou zúčastnit sportovci (jednotlivci či družstva) registrovaní za oddíl z Velkého Meziříčí a místních částí.

Logickou výjimkou je Galerie odchovanců/trenérů. Každý oddíl dle svého uvážení uvede v tabulce pro kategorii jednotlivců i družstev 1 sportovce jednotlivce a 1 družstvo s uvedením dosažených úspěchů v roce 2018. V kategoriích Nejlepší trenér a Zvláštní ocenění je možné uvádět více jmen.
Kategorie Galerie odchovanců/trenérů je nastavena jako galerie všech našich úspěšných odchovanců a trenérů, kteří byli členy velkomeziříčského oddílu a v roce 2018 byli úspěšní ve svých klubech a ev. v reprezentaci. Nedílnou součástí nominace je i fotodokumentace (ev. videa) všech nominovaných.
Podrobné informace, pokyny a formulář k nominaci sportovců najdete na webových stránkách města Velké Meziříčí.
Sportovní oddíly mohou své nominace zasílat do 31. ledna 2019 na e-mailovou Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. v elektronické podobě. Sportovní komise nominace vyhodnotí 7. února 2019. Zveřejnění nominovaných ve Velkomeziříčsku bude v březnu. Slavnostní vyhlášení ankety proběhne ve velkém sále Jupiter clubu 22. března od 18 hodin.

https://www.velkemezirici.cz/kultura-sport-turistika/sport/sportovec-mesta/11598-20-rocnik-ankety-o-nejlepsiho-sportovce-velkeho-mezirici

-red, měú-

    Reklama
  • Kuřice prodej
  • ČSŽ schůze
  • Malirstvi
  • Renovace vany
  • Prodej masa, Vanoce
  • Nábor fotbal
Nahoru