Novinky ve Sportovním Centru

SportcentrumZdravíme tě sporťáku/sporťačko!

Jaro nám začíná a my vám přinášíme spoustu novinek, ať už termíny NKT trilogie, naši tříměsíční výzvu ALPINNING FIGHT či nových lekcí.


ALPINNING FIGHT
Máme tu první jarní den, a s ním přichází i každoroční ALPINNING FIGHT aneb 100 jarních kilometrů! Soutěžte o hodnotné ceny a čestné místo na zdi slávy. Za každou lekci Alpinningu se vám připočítá 2,5 km, a až nastřádáte 100 km, odměnu máte v kapse. Akce trvá až do 20. 6. 2019
NKT TRILOGIE 2019
27. 4. MTB RACE – již pátý ročník oblíbeného závodu na horských kolech 43 km terénem.
8. 6. PŮLMARATON – letní běžecký závod na 21,1 km s klasickými půlmaratonovými pravidly.
19. 10. KOLOBĚH – tradiční podzimní závodu párů v běhu a současně jízdě na kole.
Novinky v našich lekcích:
každé pondělí lekce ZUMBA KIDS v 17.00, ZUMBA – taneční fitness v 18.15 a také latinsko-americké tance pro ženy v 19.15, a to vše s naší novou instruktorkou Ivčou, každou středu v 17.30 BOSU s Hankou.
Od měsíce ledna cvičíme s minimálním počtem 4 sporťáků, lekce se klasicky ruší hodinu předem v případě nesplnění minimálního počtu. Do těchto podmínek se nepočítají lekce Pilates a Bodyformu s Romčou (zde platí minimální počet 5 sporťáků a rušení lekce 2 hodiny předem, jelikož se jedná o lekce, které nejsou vedené SCVM), a také Zumba KIDS, Zumba taneční fitness a latinsko-americké tance pro ženy s Ivčou (zde platí minimální počet 6 sporťáků a rušení lekce 2 hodiny předem)
Sportu zdar!
Tým SCVM

    Reklama
  • Kuřice prodej
  • ČSŽ schůze
  • Malirstvi
  • Renovace vany
  • Prodej masa, Vanoce
  • Nábor fotbal
Nahoru