Akce ve Sportovním centru

SportcentrumZÁŘÍ -> NAROZENINY SCVM
V sobotu 21. 9. 2019 společně oslavíme 8. narozeniny SCVM! Můžete se těšit na lekce ZDARMA, Vaše oblíbené instruktory, skvělou hudbu, občerstvení a příjemnou atmosféru. Nově se budete moci přihlašovat online přes náš rezervační systém.


Všechny lekce budou 25minutové s různými instruktory a vy je budete moci libovolně kombinovat. Více informací již brzy na našich stránkách, Facebooku či Instagramu.
Ideální pro nováčky, kteří si mohou naše lekce vyzkoušet v krátkém časovém úseku.
ŘÍJEN -> NKT KOLOBĚH
19. 10. 2019 ve 14.00 odstartujeme již sedmý ročník tradičního podzimního závodu párů v běhu a současně jízdě na kole. Závodu se účastní muž a žena zároveň, jeden ze dvojice běží, druhý jede na kole. Střídání je libovolné. Trasa je dlouhá 25 kilometrů kolem Velkého Meziříčí.
Více info sledujte již brzy na našich stránkách a Facebooku.
Také přinášíme ohlédnutí za tím, co se nedávno ve SCVM událo:
NKT PŮLMARATON
V sobotu 8. června se na náměstí ve Velkém Meziříčí konal další úspěšný ročník NKT Půlmaratonu, podrobnosti o průběhu, závodnících, výsledcích atd. se můžete dočíst v článku na našem webu.
ALPINNING FIGHT aneb 100 jarních kilometrů
Letošní ročník ALP FIGHT byl úspěšný jako všechny předchozí, a za to Vám moc děkujeme. Opět nás potěšila vytrvalost všech zúčastněných, kteří se této jarní výzvy nebáli a zdolali ji. Za to se mohou pyšnit cenami a diplomy, které visí v alpinningovém sálu. Už teď se těšíme na tak skvělou atmosféru jako letos na dalším, již osmém, ročníku ALPINNINGU FIGHT.
Výsledky též na webu http://www.scvm.cz/.

Tým SCVM

    Reklama
  • Kuřice prodej
  • ČSŽ schůze
  • Malirstvi
  • Renovace vany
  • Prodej masa, Vanoce
  • Nábor fotbal
Nahoru