Volejbal – starší žáci

Volej stDostáváme se do formy

V neděli 26. listopadu jsme vyrazili se žáky do Havlíčkova Brodu na další kolo krajského přeboru. Dovolili jsme si odjet jen se dvěma osobními auty, neboť marodka a rodinné důvody některým hráčům nedovolily cestovat s námi. Takže sedm statečných!


Přivítání hráčů už před halou značilo přátelskou atmosféru. Ve vzduchu létali myšlenky: „rozdáme si to až na hřišti". Uzdravení nahrávačské jedničky Vojty a žádné reprezentační povinnosti Matouše a Honzi vysílalo impulzy, že by to mohlo jít.
Vlétli jsme do toho. Michal Kučera na podání, dlouhá série bodů, ve které mu pomáhal Matouš všemi možnými i nemožnými údery na síti a hned odskok na 11:3. Chvíli stagnace, stálé střídání rozeher až do vítězného konce 25:14 v náš prospěch. Změna v sestavě, na hřiště se tedy dostali všichni. Soupeř zlepšil hru v poli, následný útok a vyrovnanost byla na místě. Stav 18:18, Honza přichází na síť a nekompromisními tvrdými útoky získává bod po bodu. Domácí stihnou ještě jednu ztrátu. Set končí zaslouženým vítězstvím 2:0.
Nedlouho po ukončení začínáme druhý zápas. Další změna v sestavě na výsledku nic nemění. Diktovali jsme tempo hry. Soupeř na nás tentokráte neměl. Po přihrávce lehkých míčů jsme si dovolili útočit i středem sítě, což v této kategorii není úplně k vidění. Konečný výsledek 2:0 (15,14).
Sedm statečných velkomeziříčských chlapců to dokázalo! Vezeme si domů plný počet bodů.
Sestava: Vojtěch Hladík, Michal Kučera, Jan Vanini, Matouš Špaček, Jakub Borkovec, Jakub Janák, Štěpán Koš.

Petr Vašíček

    Reklama
  • Kuřice prodej
  • ČSŽ schůze
  • Malirstvi
  • Renovace vany
  • Prodej masa, Vanoce
  • Nábor fotbal
Nahoru