Poslední podzimní turnaj Ligy Vysočiny minižáků

MinizaciV sobotu 25. 11. 2017 vyrazila početná skupina malých házenkářů z Dózy na poslední podzimní turnaj Ligy Vysočiny minižáků do Havlíčkova Brodu. V kategorii minižáků jsme měli zastoupení tří družstev (2 chlapecká a 1 dívčí), v přípravce startovaly dva chlapecké týmy.

 
Chlapci:

Minižáci:
Kluci kromě posledních zápasů procházeli turnajem suverénně. Oběma družstvům, ale v posledním zápase jakoby došel dech. Celkově tento turnaj ale hodnotíme pozitivně. Kluci už v obraně dovedou dobře přitvrdit, což je od začátku sezóny velký posun dopředu.
VM šedí: Marek Uchytil – Adam Jaša, Adam Krejčí, Tomáš Vaněk, Lukáš Trifanov, Ondřej Trifanov,
VM červení: Martin Borkovec – Michal Badalík, Daniel Milota, Marek Sedlák, Vítek Smejkal, Michal Sobotka, Nikolas Jantek
Trenéři: Petr Kaštan, Martin Krejčí
Přípravka:
Bombarďáci z přípravky odehráli také povedený turnaj. Zelené družstvo prolétlo turnajem jako uragán. Kluci ze žlutého družstva získali další cenné zkušenosti, jejich hra se navíc od posledního turnaje velmi zlepšila. Velká pochvala všem.
VM zelení: Daniel Červený – Niki Fexa, Richard Fexa, Štěpán Strýček, David Bradáč, Kryštof Havelka, Tomáš Raus
VM žlutí: Jan Karmazín – Martin Jelínek, Pavol Živčic, Jan Jakubek, Antonín Sláma, František Sláma, Miroslav Buk
Trenéři: Vlaďka Horáková, Jiří Holý

Dívky:

Minižačky:
Děvčata na tomto posledním turnaji předvedla velmi pěkný výkon. Zúročila vše, co se naučila. S přehledem se pohybovala na hřišti jak v obraně, tak i v útoku.
Divišová Tereza, Cerkalová Kristýna, Pospíšilová Vendula, Doležalová Simona, Rösllerová Barbora, Juhošová Sára, Chalupová Monika
Jelikož děvčata z přípravy byla nemocná nemohla se tohoto turnaje zúčastnit.
Trenér: Ilona Závišková
Petr Kaštan

Minozakyne

    Reklama
  • Servis lesni techniky
  • Grilovani
  • Malirstvi
  • Prodej masa, Vanoce
  • Nábor fotbal
Nahoru