Fotbal SK FC Křižanov

Kopana1SK FC Křižanov II. třída OP mladších žáků

Ohlédnutí za fotbalovým podzimem
Mužstvo mladších žáků Křižanova odehrálo v podzimní části soutěže celkem sedm zápasů.

Vydařeným vstupem do soutěže bylo vidět, že si jde za svým cílem, což je odehrát kvalitně zápasy a dobře se umístit v tabulce. Zvládlo oboje. Bylo nutné mužstvo dobře poskládat, ale to už byl úkol trenéra Martina Engelharta. Svými zkušenostmi našel každému hráči místo v týmu, které mu nejlépe vyhovuje.
Nejlepší Křižanovský střelec podzimu Jindřich Horníček se s pěti vstřelenými brankami umístil na krásném čtvrtém místě. Na šestém místě se čtyřmi vstřelenými brankami skončil kapitán Tomáš Juračka.
Trenér Martin Engelhart se opíral o toto mužstvo. David Plocek, Michal Kadela, Štěpán Jeřábek, Marek Engelhart, Jakub Rosa, Jindřich Horníček, Tomáš Juračka, Filip Ondráček, Tomáš Frantl, Patrik Anděl, Tomáš Rosa a Patrik Pejchal.
Výsledky podzimní části
Křižanov – Velké Meziříčí B 0:5
Křižanov – Herálec 3:0
Radešínská Svratka – Křižanov 2:2
Křižanov – Hamry nad Sáz. 3:1
Měřín – Křižanov 1:1
Herálec – Křižanov 1:4
Křižanov – Radešínská Svratka 1:0
Tabulka po 7. kole
Klub Z S B
Velké Meziříčí B 7 31:3 21
Křižanov 7 14:10 14
Měřín 7 21:9 11
Radešínská Svratka 7 17:20 8
Hamry nad Sázavou 7 9:21 6
Herálec 7 6:35 0
Slovo trenéra Martina Engelharta
Celkově se dá mužstvo hodnotit jako velmi dobré. Kluci k zápasům i k tréninkům mají zodpovědný přístup. Zúčastňují se pravidelně. Podzimní část tým odehrál ve velkém stylu. Kluci jsou odhodlaní podat v každém zápase co nejlepší výkon. S podzimním vystoupením mužstva jsem spokojený. Nyní nás čeká zimní příprava. V té se zaměříme především na vylepšení techniky.

Do jarní soutěže nastoupíme beze změn

Závěrem lze konstatovat, že kluky fotbal baví, a tak si každý zápas patřičně užívají. Mají velkou motivaci, protože na zápasech je povzbuzuje většina rodičů a prarodičů, tak se chtějí předvést v co nejlepším světle.
Jarní část soutěže bude zahájena 22. 4. 2018. Křižanov nastoupí na půdě soupeře v Hamrech nad Sázavou. Kluci se již těší a věří, že budou mít na zápasech velkou podporu v divácích.
-jš-

    Reklama
  • Kuřice prodej
  • ČSŽ schůze
  • Malirstvi
  • Renovace vany
  • Prodej masa, Vanoce
  • Nábor fotbal
Nahoru