Poslední letošní turnaj minižáků s příchutí stříbra

Minizaci1V sobotu 9. 12. 2017 vyrazil výběr nejmenších házenkářů z Dózy na poslední letošní mezinárodní turnaj do Kuřimi. Turnaje se v kategorii minižáků i přípravky zúčastnilo devět týmů.

Hrálo se systémem tří základních skupin a pak se hrály skupiny o umístění. Ve skupinách utkání trvalo 1× 10 minut, o umístění 1× 12 minut. Navíc se ve skupinách po zápase konal rozstřel v trhácích o bonusový bod.
Minižáci:
Kluci ve skupině vyhráli přesvědčivě nad celky slovenské Stupavy B a Hustopečí. Ovládli jsme i trháky a tak jsme skupinou prošli bez ztráty kytičky. Ve skupině o 1. – 3. místo jsme se postupně střetli s týmy Stupavy A a Telnic. V zápase se Stupavou jsme si celou dobu udržovali mírný náskok, nepodlehli jsme tvrdé, místy až nesportovní obraně soupeře a radovali jsme se z vítězství o tři branky. V utkání o první místo s Telnicí už nám docházeli síly a nutno dodat, že soupeř byl prostě lepší. Celkové druhé místo je ale velice pěkné umístění. Ondra Navrátil byl navíc vyhlášen nejužitečnějším hráčem turnaje .
Výsledky:
VM – Stupava B 11:2 trháky 4:0
Hustopeče 14:3 trháky 4:3
Stupava A 13:10
Telnice 10:18
Sestava: Marek Uchytil – Ondřej Navrátil, Ondřej Trifanov, Vítek Smejkal, Adam Krejčí, Filip Liška, Adam Jaša
Trenéři: Petr Kaštan, Martin Krejčí
Přípravka:
Zelení bombarďáci také s přehledem získali v základní skupině plný počet bodů. Postupně si poradili s týmy Maloměřic a Kuřimi B. Ve finálové skupině se utkali s Kuřimi A a také s Telnicí. Zápas proti domácím zvládli kluci na jedničku, celé utkání diktovali tempo hry. No a ač se kluci snažili, jak mohli, na Telnici nestačili, nevadí, bojovali zodpovědně. Druhé místo ale také bereme jako velký úspěch.
Výsledky:
VM – Maloměřice 13:1 trháky 3:2
Kuřim B 11:0 trháky 4:0
Kuřim A 16:11
Telnice 6:16
Sestava: Daniel Červený – Štěpán Strýček, Nikolas Fexa, Richard Fexa, David Bradáč, Jakub Chalupa, Kryštof Havelka
Trenéři: Vlaďka Horáková, Jiří Holý
S turnajem jsme spokojeni. Splnil naše očekávání, jak herní, tak i výsledkové. Kluci si turnaj užili a byli odměněni sladkostmi a čokoládovými medailemi. Sice jsme shodně skončili na druhém místě, ale pro nás jsou kluci stejně jedničky. Velké díky patří i rodičům, že kluky na turnaji podporovali a všem organizátorům za příjemný turnaj.

Petr Kaštan

Minizaci2Minizaci3Minizaci4Minizaci5Minizaci6Minizaci7Minizaci8Minizaci9

    Reklama
  • Kuřice prodej
  • ČSŽ schůze
  • Malirstvi
  • Renovace vany
  • Prodej masa, Vanoce
  • Nábor fotbal
Nahoru