FC VM: Nová sezona, nová kapitola

micudaNová sezona, nová kapitola, nový začátek. Fotbaloví fanoušci se po opravdu dlouhé pauze mohou těšit na zápasy v Moravskoslezské fotbalové lize.

Naše áčko skončilo v minulé nedohrané sezoně na 11. místě. Z 18 zápasů mělo bilanci 6 výher, 5 remíz, 7 porážek, 23 bodů a skóre 22:35. Nejúspěšnější sezonou našeho áčka se stala sezona 2017/2018, kdy naše první mužstvo hrálo do posledních kol o postup do druhé ligy. V klíčovém zápase proti Prostějovu však prohrálo a skončilo tak na nepostupovém druhém místě.
Co se týče změn v kabině našeho áčka, tak v květnu po devíti letech skončil na lavičce bývalý trenér Libor Smejkal, který ve třetí lize odtrénoval 138 utkání. Novým hlavním trenérem se stal Jan Šimáček. V týmu také skončil kanonýr Pavel Simr. Jeho další fotbalové kroky vedly do MFK Vyškov. Do týmu se vrátily dvě staronové tváře, a to Patrik Mucha a Jaroslav Dufek. Oba dva strávili předchozí půl rok v FC PBS Velká Bíteš. Do mužstva na začátku přípravy přišlo také trio nových hráčů – záložník Jan Nedvěd, který k nám přestoupil z FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou a také bratři Marek a Mirek Malatovi, kteří se vrátili do mateřského klubu z FC Vysočina Jihlava.
Zápasová fakta
Bilance vzájemných utkání:
SK Uničov – 5 výher, 2 remízy, FC Velké Meziříčí – 2 výhry.
Skóre: SK Uničov 21:18 FC Velké Meziříčí.
V zápasech těchto dvou týmů padá dost gólů. Pouze jednou z devíti zápasů viděli diváci „jenom“ dva góly.
Jen jednou z devíti zápasů udrželo naše áčko proti Uničovu čisté konto.
Nejvíce skórujícími hráči ve vzájemných duelech jsou Krč a Demeter. Kanonýr domácích Aleš Krč vstřelil našemu áčku už 10 gólů. Křídelník Robin Demeter proti Uničovu skóroval přesně čtyřikrát.

-fcvm-

    Reklama
  • Kuřice prodej
  • ČSŽ schůze
  • Malirstvi
  • Renovace vany
  • Prodej masa, Vanoce
  • Nábor fotbal
Nahoru