Fotbalové áčko prohrálo a remizovalo

FCVM3. kolo MSFL

FC Slovan Rosice – FC Velké Meziříčí 1:0
Branky: 90+2. Sedláček
Žluté karty: 25. Černý (ROS), 32. Pazourek (ROS) – 18. Mezlík (VEM), 30. Šuta (VEM), 39. Kriegsmann (VEM), 47. Dolejš (VEM), 72. Demeter (VEM) . Červená karta: 78. Mezlík (VEM)


FC Velké Meziříčí: Kolář – Puža, Kriegsmann, Dolejš (90. M. Malata), Šuta (68. Pavlík), Mezlík, Nedvěd, Plichta (80. Mucha), Sysel, Demeter, Komínek (C)
Náhradníci: M. Malata, Pavlík, Mucha, Kruba
Počet diváků: 260. Rozhodčí: Drozdy – Pfeifer, Tomanec

Hodnocení trenéra Jana Šimáčka: Zápas moc fotbalové krásy nenabídl, domácí vše řešili dlouhými míči za obranu a spoléhali na standardní situace. My jsme se snažili o kombinační hru, ale chyběla nám přesnost a kvalita, proto jsme se v prvním poločase dostali pouze do dvou šancí. Začátek druhé půle se nesl ve stejném duchu, ale tam jsme špatnou rozehrávkou poslali domácí do jasné gólovky, naštěstí skvěle zasáhl Kolář. Od 70. minuty jsem měl pocit, že vypadáme na hřišti lépe, vycházely nám brejkové situace a dostávali jsme se častěji do zakončení, bohužel vše skončilo zbytečným vyloučením Pavla Mezlíka.
Zbytek zápasu jsme se soustředili na udržení remízy, ale naší vlastní chybou, kdy nedohrajeme zápas v rohu hřiště a nepřerušíme následnou akci na půli, jsme pustili domácí snad do první pořádné akce, a dopadlo to vlastním gólem.
Klukům za přístup a plnění taktických plánů nemám co vyčíst, ale pokud chceme zápas vyhrát, tak musíme předvést daleko větší kvalitu po fotbalové stránce.

2. kolo MSFL

FC Velké Meziříčí - Uherský Brod 1:1
Branky: 6. Demeter (pen.) – 43. Flasar
FC Velké Meziříčí: Kolář – Puža, Kriegsmann, Dolejš, Šuta (67. Bouček), Mezlík (67. Mi. Malata), Nedvěd, Plichta, Sysel, Demeter, Komínek (C)
Náhradníci: Bouček, Mi. Malata, Ma. Malata, Partl, Kotoun, Kruba
Ve druhém kole MSFL naše áčko hostilo Uherský Brod, po nepříliš záživné podívané si oba týmy připsaly do tabulky jeden bod za remízu 1:1.
Po devíti měsících vyběhli fotbalisté áčka k domácímu utkáni na Tržišti. Už v páté minutě měli fanoušci Velmezu důvod k radosti, po faulu na útočníka Plichtu byla odpískaná penalta, kterou s ledovým klidem proměnil Demeter. O minutu později, ve 42. minutě hosté zahrávali standardní situaci, míč letěl na zadní tyč, ze zadní týče ho hostující hráč vrátil na malé vápno, kde hostující Flasar už měl lehkou práci a snížil na 1:1. Po konečném hvizdu rozhodčího si oba týmy odnesly z utkáni bod po remíze 1:1.
Hodnocení trenéra Jana Šimáčka: Dnešní utkání moc fotbalové krásy nenabídlo. Zápas jsme přitom začali ideálně, když jsme se hned na začátku dostali do vedení, bohužel chvíli na to Tonda Plichta netrefil z boku prázdnou branku, a tím naše šance v prvním poločase skončily a soupeře jsme do hry dostali zbytečnými standardními situacemi, ze které se i prosadili. Druhý poločas jsme měli rádoby tlak a územní převahu, ale kromě 3 střel zpoza vápna jsme si gólovku nepřipravili. Bohužel musím říct, že z celkového hlediska byla remíza spravedlivá. Pokud chceme hrát nahoře, tak ke vší úctě k Brodu, musíme tento domácí zápas vyhrát.

-fcvm-

    Reklama
  • Servis lesni techniky
  • Grilovani
  • Malirstvi
  • Prodej masa, Vanoce
  • Nábor fotbal
Nahoru