Hokejisté vyhráli v Kroměříži a stále vedou

Hokejist HK Kroměříž - HHK VM 1:7 (1:3, 0:2, 0:2)
Góly a asistence: 01:41 Nedbal (Šťastný, Sedlář) – 05:51 Matov (Šerý, Sobotka), 15:43 Maštera (Rozmarín), 16:58 Krča (Bula, Burian V.), 27:38 Sobotka (Krča, Vlašín P.), 29:08 Maštera (Šimka), 42:18 Burian V. (Krča, Bula), 49:02 Matov (Křenek, Sobotka).


Sestava HHK: Slavíček (Štourač) - Vlašín P., Šerý, Ambrož, Burian V., Šimka, Pokorný – Křenek, Matov, Sobotka - Krča, Bula, Pejchal – Maštera, Střecha, Rozmarín – Burian L.
Rozhodčí: Hübl – Strýček, Procházka. Vyloučení: 3:8, využití: 0:0, voslabení: 0:0. Střely na branku: 43:26 (16:8, 7:11, 20:7). Procentuální úspěšnost brankářů: Slavíček (HHK) – 97,67 % – 42 zákroků – 60 min.
V posledním kole tohoto kalendářního roku zajíždělo první mužstvo HHK do Kroměříže. Trenérské duo Vondráček a Horký mohlo do zápasu počítat s 16 hráči do pole a brankáři Slavíčkem a Štouračem. Omluveni byli hráči, kteří hráli za univerzitní tým Brna, jenž bojoval o přímý postup do play off. Z pracovních důvodů byli omluveni dva obránci, Vondráček a Kochánek. Vstup do utkání vyšel lépe domácím, kteří ve 2. minutě vstřelili první gól utkání – 1:0. Po vstřelené brance měli domácí drtivý tlak, několikrát se dostali do vyložené šance. Namístě byl vždy pozorný gólman HHK Slavíček. V6. minutě bylo vyrovnáno. Po pravé straně si najel do útočného pásma Matov a z téměř nulového úhlu vyslal kotouč na gólmana domácích Svobodu. Ten neudržel puk u levé tyče ve výstroji a ten zapadl do jeho svatyně – 1:1. V končící 16. minutě kapituloval domácí gólman podruhé. Přesný pas z hole Rozmarína zpracoval na útočné modré Maštera, který opět z ostrého úhlu nedal brankáři HK šanci 1:2. O minutu později lovil domácí gólman ze sítě další puk. Přihrávku Buriana a Buly zužitkoval kapitán mužstva, Michal Krča, který střelou zápěstím nedal Svobodovi žádnou šanci 1:3. Přestože měli domácí územní převahu a vyslali na naši branku dvojnásobný počet střel, skončila první třetina dvougólovým vedením našich barev.
Ve druhé periodě měli herní převahu hostující hokejisté. Tu dokázali také střelecky zužitkovat. Nejprve se ve 28. minutě po přihrávce Krči a Vlašína prosadil tvrdou střelou Sobotka – 1:4. O dvě minuty později zatížili konto domácích pátým gólem Maštera, kterému přihrával Šimka – 1:5.
V té třetí měli opět navrch domácí hráči, kteří vyslali na našeho gólmana Slavíčka celkem 20 střel, přesto se hráčům Kroměříže nepodařilo vstřelit gól. Ve 43. minutě se po parádní akci v útočném pásmu střelou z pravého kruhu prosadil Burian – 1:6. V 50. minutě zaúřadovala první útočná formace HHK. Po přihrávce Sobotky aKřenka vstřelil svůj druhý gól v utkání Matov – 1:7. Předvánoční utkání skončilo vítězstvím HHK. Do tabulky Krajské ligy si tým připsal další tři mistrovské body a do nového roku půjde HHK zprvního místa.

 

    Reklama
  • Kuřice prodej
  • ČSŽ schůze
  • Malirstvi
  • Renovace vany
  • Prodej masa, Vanoce
  • Nábor fotbal
Nahoru