Áčko podlehlo Vyškovu 2:0

FCVMÁčko ve třetím utkání v řadě nedokázalo vybojovat body do třetiligové tabulky, domácí Vyškov vyhrál zaslouženě 2:0.

MFK Vyškov – FC Velké Meziříčí 2:0 (1:0)
Branky: 42. Simr, 88. O. Vintr. Červená karta: 86. Hanuš. MFK Vyškov: Sova – Sedlo, Hanuš, Jaroš, Beňa, Jambor, Moučka (76 Pernatskyj). Vintr, Dittmer (90. John), Klesa (K), Simr. (71. Nieslanik). FC Velké Meziříčí: Kolář - Sysel (46. Malata Mir.). Mucha (K). Kriegsmann, Bouček (77. Karmazín), Puža, Demeter, Nedvěd, Šuta, Partl, Plichta. Diváci: 266. Rozhodčí: Křepský Michal,Kotala Filip, Dufek Matěj.


Hodnocení trenéra Jana Šimáčka: Když nedáme venku branku, tak těžko můžeme pomýšlet na body. Vyškov vyhrál zaslouženě, hlavně v prvním poločase jsme zaostávali skoro ve všem, soupeře jsme sice do gólových šancí nepouštěli, ale dost jejich akcí takzvaně smrdělo. V přestávce jsme si k tomu muselo něco říct, poslali do zápasu druhého útočníka a zápas v druhé půli byl už vyrovnaný. Nicméně zápasy se rozhodují ve vápně a tam si soupeř jde za gólem víc než my. Teď jsou před námi 2 domácí zápasy pravdy, kdy se rozhodne, kde se v tabulce budeme pohybovat na podzim. Očekávám, že zkušení hráči vezmou zodpovědnost více na sebe.
Další zápas odehraje áčko doma ve středu, na programu je derby s SFK Vrchovina Nové Město na Moravě, výkop je v 16:30. Přijďte naše mužstvo podpořit a pomoct mu k dalšímu domácímu vítězství!

    Reklama
  • Kuřice prodej
  • Prodej masa, Vanoce
  • Nábor fotbal
Nahoru