Mladší žáci vyrazili na přípravný turnaj do Kuřimi

HazKurimV sobotu 28. 8. 2021 vyrazilo družstvo mladších žáků na přípravný turnaj do Kuřimi.
Turnaj se hrál systémem každý s každým, hrací čas byl 2×12 minut a hrálo se jak ve sportovní hale, tak i na venkovním hřišti. Postupně jsme se utkali s týmy Napajedla, Liberec, Kuřim a Újezd u Brna. V první zápase jsme nastoupili na venkovním hřišti proti týmu Napajedel a od začátku bylo jasné, že nemáme proti fyzicky vyspělejšímu soupeři sebemenší šanci a zápas jsme prohráli v poměru 2:13. Ve druhém zápase, již ve sportovní hale, jsme nastoupili proti týmu Liberce.

Kluci od začátku plnili pokyny, které dostali před zápasem a zápas dovedli do vítězství 13:9. Ve třetím utkání jsme nastoupili proti domácímu týmu z Kuřimi. Od začátku jsme si nad soupeřem vytvářeli náskok, který byl již 6:1. Bohužel za tohoto stavu jsme přestali bránit, útočit a nic se nedařilo. Nakonec se štěstí přiklonilo na naši stranu a zápas jsme dovedli do vítězného konce v poměru 9:8. V posledním zápase, opět na venkovní hřišti, jsme nastoupili proti týmu z Újezdu u Brna. Zápas byl od začátku z naší strany hodně neurovnaný a plný chyb, jako kdyby se nám již nechtělo hrát. V poločasové přestávce došlo k důrazné domluvě, po které se naše hra zlepšila a zápas jsme vyhráli 14:10. Turnajem jsme prošli s bilancí jedné prohry a třemi vítězstvími a zajistili jsme si tak krásné druhé místo.
Vzhledem k tomu, že pro toto družstvo mladších žáků je to první turnaj a pro některé hráče vůbec první seznámení s velkou házenou, tak tento turnaj hodnotíme pozitivně. Chyb v naší hře je ještě velmi mnoho, ale alespoň víme, na čem musíme zapracovat na trénincích.
Výsledky:
VM – Napajedla  2:13
VM – Liberec 13:9
VM – Kuřim  9:8
VM – Újezd u Brna 14:10
Sestava: Červený Daniel, Janda Adam – Ambrož David, Bradáč David, Fialka Matyáš, Chalupa Jakub, Kadlec Ondřej, Klíma Tomáš, Pospíšil František, Raus Tomáš, Sedlák Jan, Vostál Tomáš
Trenéři: Martin Krejčí, Pavol Živčic, Jiří Holý
Martin Krejčí

    Reklama
  • Kuřice prodej
  • ČSŽ schůze
  • Malirstvi
  • Renovace vany
  • Prodej masa, Vanoce
  • Nábor fotbal
Nahoru