Charitativní běh pro Domácí hospic se koná počtvrté

BehDomácí hospic Vysočina pořádá letos už počtvrté svůj charitativní běh v Novém Městě na Moravě. V sobotu 10. září od 14 hodin budou na účastníky čekat dvě různě dlouhé tratě, speciální zábavná trasa pro děti, bohatý doprovodný program a občerstvení. Sejdeme se na koupališti u Nového Město na Moravě.

Charitativní běh pro Domácí hospic Vysočina je určen lidem všech věkových kategorií i kondice. Ať už se jedná o aktivní běžce, hobíky, či jen chodce. Trasy totiž není nutné proběhnout, ale je možné je pouze projít, v případě dětí i projet na koloběžce či odrážedle. Na čas ani na umístění se nehledí. Pro všechny účastníky budou připraveny výtvarné dílničky, ve kterých si každý, kdo bude mít zájem, může namalovat tričko, či dřevěnou lodičku. Těšit se můžete na vystoupení moderních gymnastek z TJ Žďár nad Sázavou a na závěr odpoledne i na překvapení. Trasy jsou připraveny dvě. 5 km pro ty, kteří si chtějí dát do těla, a pak 2 km. Nejmenší děti si navíc cestou mohou plnit zábavné úkoly.
Na běh je nutné se zaregistrovat. Online registraci provedete už teď na stránkách www.behyprohospice.cz, kde najdete příslušný charitativní běh, a provedete registraci. Nebo počkejte až na samotný běh a zaregistrujte se v den konání na místě. Startovné činí pro dítě do 15 let 80 Kč, pro dospělé 15+ pak 200 Kč. Rodinná registrace (2 dospělí + max. 3 děti) činí 500 Kč.
Veškeré finanční prostředky získané na Charitativním běhu jsou určeny k dofinancování třech hybridních automobilů, které budou sloužit pracovníkům přímé péče při poskytování domácí hospicové péče.
Nadace Divoké husy navíc přislíbila zdvojnásobit výtěžek akce až do výše 60 000 Kč.
Všechny srdečně zveme na příjemné rodinné odpoledne. Každý si tam najde to své.
Ing. Jarmila Pospíchalová, Domácí hospic Vysočina, o. p. s.

Domácí hospic Vysočina je nestátní zdravotnické zařízení, které poskytuje mobilní specializovanou paliativní péči v okrese Žďár nad Sázavou. Doprovází těžce nemocné a umírající a pomáhá jejich rodinám zvládat kritické období a zároveň naplnit poslední přání těžce nemocného – být po zbytek života doma, se svými nejbližšími doma, a tam i zemřít. Tým složený z lékařů, zdravotních sester, sociálních pracovníků, pečovatelů, psychologů a kaplanky je klientům k dispozici nepřetržitě 24 hodin denně, 7 dnů v týdnu.
    Reklama
  • Kuřice prodej
  • ČSŽ schůze
  • Malirstvi
  • Renovace vany
  • Prodej masa, Vanoce
  • Nábor fotbal
Nahoru