Naši nejmenší házenkáři odehráli turnaj v Horce nad Moravou

HazTurnH1V sobotu 27. srpna odehráli naši nejmenší házenkáři turnaj který pořádal oddíl TJ Sokol Horka nad Moravou. Ze začátku nás přivítal déšť a začátek turnaje se tak odložil, ale nakonec se počasí slitovalo a turnaj se tak mohl odehrát. Hrálo se na venkovních hřištích ve dvou kategoriích. Mladší minizactvo (přípravka) a starší minizactvo. Náš oddíl postavil v obou kategoriích jedno družstvo. Hrací doba jednoho utkání byla 12 minut.


Přípravka:
V kategorii přípravek se zúčastnilo 6 týmů a hrálo se systémem každý s každým. Naši kluci si vedli výborně a obsadili krásné 2. místo. Z vítězství se radoval tým Hostěrádky­‑Rešov.
Cenu za talent týmu obdržel Ondřej Šikula.
Hráli: Štěpán Šidlo, Ondřej Rosa, Karel Dlouhý, Tomáš Ondřišík, Ronnie Navrátil, Ondřej Šikula.
Trenéři: Ladislav Šidlo, Miloš Rosa
Minižáci:
V kategorii minižactva startovalo 10 týmů rozdělených do dvou skupin po 5 kde hrál každý s každým. Poté se družstva na jednotlivých příčkách utkali křížem o konečné umístění.
Naši kluci předváděli pěkné výkony. Ve skupině prohráli pouze jedno utkání s pozdějším vítězem domácí Horkou nad Moravou kdy si nedokázali poradit s vysokou zataženou obranou. Ve skupině tak skončili na druhém místě a o bronz se utkali s celkem Kostelce na Hané. V tomto utkání se nám nedařilo. Soupeř byl o něco lepší v obraně a proměňování střeleckých pokusů a my tak nakonec brali pomyslné brambory za čtvrté místo.
Cenu za talent týmu převzal Tobiáš Winterling.
Hráli: David Stoklasa, Samuel Šimek, Filip Ambrož, Erik Vejmělek, Tomáš Kalina, Tobiáš Winterling.
Trenér: David Stoklasa
Nejdůležitější však je, že kluci se každým zápasem lepšili a kdo jel tak určitě nelitoval.
Po ranní přeháňce se nakonec i počasí slitovalo a kluci si tak před sezónou dobře zahráli. Většina mile překvapila a všichni se zase o hodně zlepšili.
Pokud máte zájem vyzkoušet házenou, tak tréninky chlapců od 6 do 10 let jsou každé úterý a čtvrtek od 15:30 do 17:00.
Více informaci David Stoklasa tel: 608 308 044, nebo: www.hazenavm.cz
David Stoklasa

HazTurnH2HazTurnH3

    Reklama
  • Kuřice prodej
  • ČSŽ schůze
  • Malirstvi
  • Renovace vany
  • Prodej masa, Vanoce
  • Nábor fotbal
Nahoru