Barbora Laňková získala třetí titul po těsném souboji

lankova barbora_foto24. 9. 2022
Po prvních jízdách posledního MMČR žen v Karlíně byl počet bodů u Anety Čepelákové i Barbory Laňkové úplně stejný. Závodnice tak šly do poslední letošní rozjížďky s cílem získat maximum bodů. Každá z nich možná zvolila jinou strategii, ale až do konce bylo zajímavé sledovat, zda zvítězí mládí nebo zkušenosti. A co napsaly závodnice na svých sociálních sítích bezprostředně po závodě?


Barbora Laňková
Co se to dneska stalo? Pořád tomu nemůžu uvěřit, ale dnes jsem získala svůj třetí titul MEZINÁRODNÍ MISTRYNĚ ČR! Dnešek byl prostě neuvěřitelný a na tyhle závody nikdy nezapomenu!
Do Karlína jsem jela se sedmi bodovou ztrátou na první místo a řekla si, že si prostě poslední závod pořádně užiju a dám do toho všechno. Od rána mě trať moc bavila, cítila jsem se skvěle.
Na první start jsem zvolila úplně venkovní stopu a odpálila na 2. místě, tak jsem po pořádném souboji dojela i do cíle a dohnala bodovou ztrátu na Anet.
Start do druhé jízdy byl o něco málo horší, začínala jsem na 3. místě, Aneta jela těsně přede mnou. Tahle jízda byla fakt infarktová, obě jsme do toho dali úplně všechno. Nakonec se mi ji po neuvěřitelným boji podařilo předjet a udržela jsem to až do cíle. O pouhé 2 body se mi tak podařilo obhájit loňský titul!
V cíli to byla nepopsatelná radost, skvělý pocit a atmosféra kolem tratě byla neskutečná! DĚKUJU MOC VŠEM ZA PODPORU, BYLO TO BOŽÍ! Děkuju moc i všem sponzorům, Orion Racing Teamu, kamarádům a hlavně mamce a taťkovi za podporu! A ještě klobouk dolů před AMK Karlín za top připravenou trať!
-zdroj: fcb BL, Motolevel.com-

    Reklama
  • Kuřice prodej
  • ČSŽ schůze
  • Malirstvi
  • Renovace vany
  • Prodej masa, Vanoce
  • Nábor fotbal
Nahoru