Béčko HHK podlehlo Náměšti

Hok ilustHHK Velké Meziříčí „B" – TJ Náměšť nad Oslavou 3 : 8 (2 : 2, 1 : 2, 0 : 4)
Diváků: 73. Rozhodčí: Dvořák – Fiksa,Berger. Branky: 2. Kučera (Vrána), 10. Bernat (Buďa), 34. Střecha (Šoukal) – 4. Bulička (Vysloužil, Kejda), 7. Bednář M. (Kejda, Strnad M.), 25. Kejda (Strnad M., Doležal ), 35. Bednář M. (Strnad T., Sklenář), 42. Sázavský M. (Sklenář), 43. Strnad T. (Bednář M.), 46. Sázavský M., 49. Bednář M.

Vyloučení: 4 : 5. Využití: 1 : 1. Oslabení: 0 : 1. Střely na branku: 29 : 47. HHK „B": Hladík (Šeba) – Buďa,Střecha Libor – Peterka, Bradáč – Kučera – Kudláček Jiří, Štěpánek, Šoukal – Tichý, Smejkal, Vrána – Chlubna, Barák, Bernat. Náměšť: Bednář Václav (Máj) – Strnad Miroslav, Sázavský Michal, Tóth, Sklenář, Krčál, Bednář Miroslav, Vysloužil, Jirák, Kejda, Kohút, Doležal, Bulička, Strnad Tomáš, Špaček, Ošmera.
Dvě třetiny se hrál vyrovnaný hokej s otevřeným koncem v prvním semifinále na meziříčském zimáku.
Domácí hráči se nezalekli soupeřovy role favorita a od začátku utkání s ním bojovali na férovku. A šli i do vedení! Ve druhé minutě se trefil od modré Kučera po přihrávce Vrány. Náměšťským se podařilo srovnat už o dvě minuty později zásluhou Buličkovou a v sedmé už vedli. V ní využili přesilovku díky prvnímu gólu Miroslava Bednáře. Hokejisté z Mezu jim to za stejné situace vrátili v 10. minutě. Po náhře Budi střílel Bernat a odražený puk od mantinelu zaplul překvapenému V. Bednářovi do brány. Tím bylo pro úvodní část vystříleno.
Po pěti minutách prostřední třetiny šla znovu do vedení Náměšť, když Kejda přidal jejich třetí gól. Ve 34.' vyrovnal na 3 : 3 Střecha po nahrávce Šoukala, ale hned v následující minutě strhl vedení zase na stranu hostí Bednář. Ve zbytku třetiny už se hrál „pouze" pohledný hokej prozatím bez rozuzlení.
To nakonec přišlo překvapivě brzy po začátku závěrečné části. V její druhé a třetí minutě využili hráči z Náměště zmatků v obraně domácích a po brankách M. Sázavského a T. Strnada odskočili do rozhodujícího náskoku. Hráčům HHK se poté přestalo herně dařit a vrcholem jejich zmaru byla ve 46. minutě přesilová hra. V ní jim ujel Michal Sázavský a přidal sedmý gól. Stav zápasu pak uzavřel o tři minuty později M. Bednář svojí třetí brankou v utkání. Za pouhých deset minut tak dokázal lídr soutěže rozhodnout a zbytek zápasu už hrál jenom to,co potřeboval.
Výsledek 2. semifinále: Zastávka – Bystřice nad P. 3 : 4 po prodloužení.
Odvetné semifinálové utkání odehrajeme v sobotu 17. 3. 2018 od 17.00 v Náměšti.

-ht-

    Reklama
  • Kuřice prodej
  • ČSŽ schůze
  • Malirstvi
  • Renovace vany
  • Prodej masa, Vanoce
  • Nábor fotbal
Nahoru