Získaly jsme další důležité vítězství v 1. lize

Hazenkarky1. liga žen

SKUP Olomouc – TJ Sokol Velké Meziříčí: 24-33 (11:17)
V rámci 6. kola 1. ligy, naše družstvo žen zajíždělo na palubovku předposledního celku Olomouce, které má na svém kontě pouze jednu výhru.


Začátek zápasu jsme začaly velmi dobře a už v 10. minutě jsme měly náskok 5 branek (3 – 8, 10. minuta). Nejvíce se dařilo dobře hrát s křídly, která se po dobré spolupráci na obraně dostávala do rychlých protiútoků a dávala tak vcelku jednoduché góly. Celý první poločas nám dobře fungovala obrana i v útoku se dařilo sehrávat pěkné akce s přesným zakončením, a tak se do šaten šlo za stavu 11-17 pro náš tým.
Začátek druhého poločasu jsme začaly ve stejném rytmu jako ten první, a proto v jsme byli 10. minutě už ve vedení 11 branek (16 – 27, 40. minuta). V této fázi jsme si už asi myslely, že máme vyhráno, polevily jsme v obraně, v útoku jsme hrály bez fantazie a dělaly jsme spoustu technických chyb. Tím soupeřky doufaly v „comeback“, ale time­‑out bylo to, co jsme potřebovaly. Po tomto oddechovém čase v 21. minutě, soupeřky skórovaly pouze jednou a tím jsme si došly pro pohodlné vítězství a 2 body. Konečné skóre zápasu 24-33.
Slova trenéra:
Jsem moc spokojen s tím, co holky dnes předvedly. Holky vzaly zápas od začátku až do konce zodpovědně a tím Olomouc nepustily ani jednou do vedení. Hodně také skórovaly z křídelních prostor, nebo rychlých protiútoků (více než 50% branek z celkového skóre) z čehož mám největší radost, protože to je něco na čem pracujeme celou dobu, co jsem přišel do VM, a tak jsem rád, že konečně vidíme nějaké výsledky. Také nám pomohla práce zkušené hráčky Ivy Záviškové, která nám pomohla jak v obraně, tak v útoku. Samozřejmě nebylo všechno perfektní, ale máme před sebou volný víkend a prostor zapracovat na našich chybách. Máme před sebou posledních 5 kol s velmi silnými soupeři, takže bude hodně podstatné abychom se soustředily na naši hru. V dalších 2 kolech se představíme na domácí palubovce a to 5. 11. proti Otrokovicím a 12. 11. proti Kunovicím.
Hrály: Šiplová Petra, Šabacká Jarmila – Kuřátková Klára (5), Závišková Iva (8/1), Vodná Anna (4), Pacalová Lenka (1), Holíková Lenka (5), Borkovcová Tereza (3), Pospíšilová Markéta (5), Doležalová Romana (2), Závišková Kateřina, Cahová Kristýna. Trenér Quentin Lafon.
Kateřina Závišková

    Reklama
  • Kuřice prodej
  • ČSŽ schůze
  • Malirstvi
  • Renovace vany
  • Prodej masa, Vanoce
  • Nábor fotbal
Nahoru